2777
2789
عنوان

هنوزم به مادرشوهرم نگفتیم

6990 بازدید | 169 پست

دوستان پیرو دو تاپیک قبلیم ، خوارشوهرم و دختراش طی یه تصادف فوت شدن ، هنوز شوهرم نتونسته به مادرش بگه هر چی میگیم قبول نمیکنه میگه یه وقت حال مادرم بد میشه ، همین مادرش براش مونده با یه خواهر دیگه که ایران نیست 

اون خواهرش که ایران نیست هر وقت میاد خیلی میره رو اعصاب من معمولا ۶ ماه یبار پیداش میشه خیلی هم افاده ای و بی ادبه 

این هفته هی به شوهرم گفتم این هفته پنجشنبه آخر ساله به مادرت بگو نگفت باز 

بعد دیروز داره هی به مادرش سراغ اون خواهر خارج کشورش رو میگیره میگه چرا عید نمیاد اگه پول نداره بفرستم تا بیاد دور هم باشیم 😔 پارسال عیدم خواهرش اومد کلی زهرمار من کرد عید رو ، بهش میگم خوب تو که میدونی من رو اذیت میکنه چرا هی میگی بیاد ، برگشته میگه اوت یکی خواهرم که رفتت حالا به این یکی هم به خاطر تو محبت نکنم 😔  

شما باشید جای من چیکار میکنید ؟ خواهر شوهرم خیلی افاده ای و پزوعه هر بار میاد از سر تا پای من ایراد میگیره همش چسب شوهرمه ، شوخی های زشت میکنه عمدا که لج منو در بیاره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محل سگش نمیدم

من محل نمیدم شوهرم هی دعوتش میکنه ، پذیرایی هم نکنم پا میشه هی پذیرایی میکنه،  میگم چطور خانواده من میرن به مادرت سر بزنن اصلا پذیرایی نمیکنه با اینکه اینهمه براش خرید میکنی

این خواهرش هرت که فوت شده تو ایرانه؟؟ بعد چطور مادرشوهرت نفهمیده؟ مراسم ختم سوم هفتم ندارید؟؟ کسی نی ...

۱۱ روز پیش مردن به گفته ی اسی !!!! 

میشه مگه آدم ۱۱ روز از مرگ بچش و نوه هاش بگذره بی خبر باشه 😐

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

شوهرت حق داره🤐

وقتی میگن از یه خانواده درست و حسابی دختر بگیرید، برای همین چیزاس...

طرف خواهر و بچه خواهرش رو از دست داده

تو بهش میگی به اون یکی خواهرت محل نذار

چقدر وحشتناکی

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
این خواهرش هرت که فوت شده تو ایرانه؟؟ بعد چطور مادرشوهرت نفهمیده؟ مراسم ختم سوم هفتم ندارید؟؟ کسی نی ...

با هم قطع رابطه بودن ، دکترش گفته نباید شوکه بشه مشکل قلبی داره