2777
2789
عنوان

هنوزم به مادرشوهرم نگفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5957 بازدید | 169 پست
به دعای موش سیاه ودروغگویی مثل تو خدا عزیزامو ازم نمیگیره نترس خخخخخ

مشکلی داری با اسی ؟کجای حرفش غیر مقوله یکی مرده بخاطر بیماری قلبی مادر میترسن بهش بگن کجاش بی ربطه چرا تو همه تاپیکا دو نفر مثل شما پیدا میشه تو مخ اسی بره 

نی نی سایت اینجوریه که بعضی ها تا یه چیزیو خودشون نچشیده باشه و از نزدیک ندیده باشه میگن دروغه چون زندگی های خودشون خیلی خوب و آرومه باور نمیکنن یه سری چیزارو ولی من باور کردم چون تو فامیل داریم هم اینکه مادر از مرگ بچش اطلاع پیدا نکرد چند سال هم خواهر شوهر بد 

عزیزم اگه میخوای قفل کن که اعصابتو بیشتر خورد نکنن بعضی ها واقعا درک و شعور ندارن  

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تاپیک هارو خوندم . همه به این خانوم گفتن دروغگو آخه چه لزومی داره دروغ بگه مگه بیکاره بعدم این خا ...

اینا که قضاوت کردن خبر ندارن من چطوری وقتی خواهر شوهرم میاد پذیرایی میکنم بخدا هیچکی واسه ۱۰ نفرش هم همچین میزی نمیچینه ، دفعه پیش اومد نمیدونم چطوری تو همین ایران مشروب گیر آورده بود الکی گفت با بار از اونور یواشکی اوردم که من اصلا اینو باور نمیکنم گیت اصلا نمیزاره رد بشه ، باز چون دلش نشکنه گفتم ما که نمیخوریم ولی شب اومدی خونمون بیار ، برداشتم براس سینی مزه چیدم چیزایی که واقعا گرون و کمیاب بود بعد شب اومد نشست مشروب دو خورد دست به هیچی دیگه نزد ، خندید فقط گفت اینا رو نخورید اسهال میشید 

استارتر پدر شوهرت مشکل قلبی داشته قوت شده مادرشوهرت هم عمل قلب داشته خواهر شوهرت هم بخاطر همین مسأله فوت شده به شوهرت فشار نیار  گلم خطرناکه براش اروم حرفت رو بزن و قانعش کن 

خودت می‌دونی و انصاف خودت اگر خواهر شوهرت واقعا با قصد و نیت بدزبانی می‌کنه و نمیتونی تحمل کنی همون پیشنهادی که دادی گفتی برن طبقه بالا بمونن خوبه بگو نشستم فکر کردم دیدم تو هم حق داری دلت میخواد خواهرت رو ببینی من به این نیاز تو برای همنشینی با اعضای خانواده ت احترام میگذارم ولی انتظار دارم تو هم به حریم من احترام بذاری یا اجازه ندی حرمت من زیر سوال بره یا ببریش طبقه بالا بمونید خوش بگذرونید تجدید خاطرات کنید با همدیگه یا میتونی این مدت رو بری خونه مادر خودت ، از شوهرت طلبکار نباش و هی نگو چرا اینو گفت چرا اونو گفت شوهرت نباید پاسخگوی رفتار اشتباه خواهرش باشه اینطوری میگی که بهت میگه خواهرمه اشکال نداره فلان ، شوهرت رو اصلا ورود نده ولی خودت در مورد مدلی که میخوای ارتباط بگیری تصمیم گیرنده باش

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید
مشکلی داری با اسی ؟کجای حرفش غیر مقوله یکی مرده بخاطر بیماری قلبی مادر میترسن بهش بگن کجاش بی ربطه چ ...

بله غیرمعقوله دوما من نگفتم دروغ میگه مطمعنم نیستم بعدشم گفتم اگه دروغ گفتی خوب بخون یه چشم پزشکم برو  بااسی که نه ولی اگه دروغگوعه بله مشکل دارم و وگرنه نه توهمه تاپیکا هم یکی عین شما دستمال بدسته منتظره مانشسته

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

بیشتر ببینید
مشکلی داری با اسی ؟کجای حرفش غیر مقوله یکی مرده بخاطر بیماری قلبی مادر میترسن بهش بگن کجاش بی ربطه چ ...

ولش کن خدا خودش میدونه من دروغ نمیگم آخه شب عبدی بیکارم بشینم پای این تاپیک؟ به خاطر اینکه مادر شوهرم نفهمه به خانواده خودمم نگفتم کسی نیست باهاش حرف بزنم میام اینجا تاپیک میزنم بعد یه اینجوری دل میشکنن ، خدا خودش جوابشون رو میده

اینا که قضاوت کردن خبر ندارن من چطوری وقتی خواهر شوهرم میاد پذیرایی میکنم بخدا هیچکی واسه ۱۰ نفرش هم ...

میگم حالا خواهر شوهرت بیاد که به مادرش میگه جریان رو بلاخره میفهمه میخوای چیکار کنید

بله غیرمعقوله دوما من نگفتم دروغ میگه مطمعنم نیستم بعدشم گفتم اگه دروغ گفتی خوب بخون یه چشم پزشکم بر ...

خدا رو شکر زیاد نی نی سایت نمیام که دهن به دهن کمبود دارای مثل تو بشم .برو‌روزیتو خدا جای دیگه بده مریض

خدا رو شکر زیاد نی نی سایت نمیام که دهن به دهن کمبود دارای مثل تو بشم .برو‌روزیتو خدا جای دیگه بده م ...

ازتعداد تاپیکات ودستمالای دستت معلومه برو بابا ببین کی به کی میگه کمبود دار ریپلای زدی جوابتم شنیدی حالاهررری

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

بیشتر ببینید

با شوهرت اروم صحبت کن و اتفاقات اخیر یادش بنداز بگو من واقعا کشش اینو ندارم با این همه داستانی که برامون پیش اومده اونم تحمل کنم 

بگو فک کردی برا من راحته که تو خواهرتو از دست دادی یا مادرت اینجوریه 

بگو حالا فک کن علاوه بر همه اینا قرار باشه من اخلاق بد یه ادمی مثل خواهرتم باید تحمل کنم 

بگو بختره بره جای دیگه تو بری بهش سر بزنی 

زیر بار نرو مغز و روان خودت مهمتره 

وگرنه خواهری که قطع رابطه کرده و عروسی داداششم نیونده اینقدارا مرده زنده بودنش مهم نیست

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بیا بعد همه دارن تهمت میزنن که تاپیکت دروغه امیدوارم خودشون تو این موقعیت قرار بگیرن

چقد بدی که نفرین میکنی .....

خب قبول کن نمیشه با تاپیکای اینجا اعتماد کرد

منآن ماه مغرورم که هیچ پلنگی را یارای رسیدنم نیست

اینجا تهرانه همه از هم بی خبرند، مادرشوهرم باهاشون سر ارث و میراث قطع رابطه بود

جدا؟

یجور میگی‌ تهرانه انگار بقیه دهات زندگی میکنن

چشم دیدن خواهرشوهراتونم سالی یبار ندارین

نوبرین شماها

یه دختر خوب😂😍