2777
2789
عنوان

چطوری خواستگارمو برگردونم😂

189 بازدید | 18 پست

بچه ها من ۵ ماهه پیش همش شکمم درد می‌گرفت گفتن که شاید نافم افتاده و دکترا متوجه نمیشن

خلاصه زنداییم یه آدرس داد رفتیم خونه یه خانومی تا نافم رو برداره. اونجا از من خوشش اومد و شماره گرفت و دو روز بعد خواهره پسره زنگ زد به مامانم گفت که بیایم خونتون برا خواستگاری. ( ما خونه تعمیرات داشتیم و مامانم گف الان تعمیرات داریم  ۲۰ روز دیگه تموم میشه و اون موقع بیاید) خواهرشم گفت پس اگه میشه بیرون از خونه قرار بزاریم تا پسر و دختر همو ببینن. مامانم قبول نکرد. خواهرشم گف پس ۲۰ روز دیگه خدمت می‌رسیم

بعد ۲۰ روز زنگ زد و ما هنوز خونمون درس نشده بود مامانم گف یماهه دیگه کاره خونه تموم میشه. خواهرشم گفت باشه اون موقع مزاحم میشیم

بعد یماه من رفتم گوشیه مامانمو چک کردم تو لیست تماسش دیدم که خواهرش زنگ زده و باهم چند دقیقه حرف زدن و بعد دو روز از اون تماسه خواهرش پیام داده که خانوم فلانی با دخترتون صحبت کردید که قصد ازدواج داره یا نه؟ بعدش مامانم جوابه پیامو نداده بوده و بهش زنگ زده بوده

همونجا تموم شد و دیگه هیچ خبری نشد. نمیدونم تلفنی چی حرف زدن مامانم چی گفته. از مامانمم نمیشه بپرسم که خیلی دعوا میکنه باهام

خیلی خانواده خوبی بودن حس میکنم. منم که اصلا خواستگار ندارم ۲۳ سالمه

الان ینی هیچ کاری نمیتونم کنم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانه من کلا اینجوریه. برا خودش همینجوری رد میکنه الکی

خب نباید همون اول رد میکردین،بیرون از خونه قرار میزاشتین 

حالا هم پیگیر نشو قطعا صلاحه

کاش الان خدا بغلم کنه به اندازه تمام مشکلات زار بزنم تو بغلش،گلایه کنم از همه آدما،از خودم از خودم از خودم !

پسره خونه ماشین داره. شغلشم کارمند شهرداری بود

خوب بوده چرا ردش کرد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید