2777
2789
عنوان

وقتی دوست داری تاپیک هات پاک بشن

1131 بازدید | 77 پست

من تو کاربری قبلی ام یه تاپیک داشتم که گزارش زن ها یادشون رفته بود گزارش بزنن...کاربری قبلی ام دختر_گرانبها بود.

خودمم پاکش نکرده بودم با اینکه کامنتی نداشت و راحت میشد پاک بشه...لینک پی دی اف مطالبم بود...اطلاعات خصوصی زیادی داخلش بود...امروز دیدم پاک شده.

ممنون از اونایی که با دشمنی گزارش زدن:)

تنها تاپیکی بود که زحمتش را برای این معلوم الحال ها گذاشته بودم و برام عجیب بود چرا گزارش نمیزنن😅

من تلاش کرده بودم مطالب خصوصی اون کاربری ام کامل پاک بشه....اینها کار را تکمیل کردند و کاری که انتظار داشتم را انجام دادند.

ممنون به جای خودم زحمتش را کشیدین.یه کم ولی دیر بود😅 سریع تر باید انجامش میدادین😂

ای وای 

عزیزم یعنی خودتون خواستید همه تاپیک هاتون پاک بشه؟ یا علی رغم میل شما گزارش زدن؟

اخه دیدم تاپیک های کاربر اوپرا هم پاک شده تعجب کردم فکر کردم باگ سایته 🤦‍♀️

حقیقتا مطالب مفید زیادی تو تاپیک های شما عزیزان بود.

ای وای عزیزم یعنی خودتون خواستید همه تاپیک هاتون پاک بشه؟ یا علی رغم میل شما گزارش زدن؟اخه دیدم تاپی ...

من یه تاپیک داشتم به اسم  جنگ بیهوده که خیلی پربازدید هم بود و توسط یه کاربر معلوم الحال به بیراهه رفت و دوستانش  هم گزارش زدند ...مثل اون تاپیک، یه سری تاپیک دیگه داشتم که اونها هم به دلیل تنگ نظری اون کاربران گزارش خورد...

دیدم یکی یکی دارند پاک میکنن...

منم داخل وبلاگم همه مطالبم را قبلا برده بودم به غیر از مسائل خصوصی تاپیکهام ...

اون تاپیک خصوصی ام را گزارش نزده بودند تا دیروز...

امروز دیدم خدارو شکر پاکش کردند ...

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد:)

گزارش زن ها چه کسانی هستند؟

مثلا طرف گفته بود روابطی داشته و زگیل گرفته!

روی برادرشوهرش کراش داره!!!

و ...

اینها چنین جماعتی هستند

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من یه تاپیک داشتم به اسم جنگ بیهوده که خیلی پربازدید هم بود و توسط یه کاربر معلوم الحال به بیراهه ر ...

والا آدم میمونه چی بگه 😑

انشالله خدا به حق این ماه عزیز حال دل همه رو خوب کنه چون حسادت و کینه واقعا ترسناکه اونم تو مجازی.

خداروشکر مطالبتون در وبلاگتون هست و میشه استفاده کرد. 

خدا بهتون قوت بده عزیزم 

آرزوی سلامتی و حال خوش❤

با تمام اینا ب شدت براشون مهمی مهشیدجان

نظرت فکرت براشون خیلی مهمه

از مطالبت تو زندگی شکست خورده زناشوییشون استفاده میکنن

برای اینکه فکر نکنی و فکر نکنیییم ک بیسوادن دنبال اینن ثابت کنن نه فلان چیزو بلدن فلان چیزو یاد گرفتن...

برای توجیه فقرشون مثال های مرگ و ... میزنن ک میمیریم چ اهمیتی داره و....

تاپیکاتو گزارش میزنن ولی براشون اهمین داری😅🤦‍♀️

حتی اونیم ک هی برات تاپبک و کامنت دروغ میذاشت زیر دست همیناس کارای کثیفشونو میدادن اون بدبخت انجام بده

و برای اونم خیلی مهمی

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
با تمام اینا ب شدت براشون مهمی مهشیدجاننظرت فکرت براشون خیلی مهمهاز مطالبت تو زندگی شکست خورده زناشو ...

اهمیت*

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
با تمام اینا ب شدت براشون مهمی مهشیدجاننظرت فکرت براشون خیلی مهمهاز مطالبت تو زندگی شکست خورده زناشو ...

خدا را شاکریم صاحب روزی، اون بالایی است  نه این آدمای به ظاهر انسان و در باطن...

اینا اگر کاره ای بودند خدا را بنده نبودند...

خدا را شاکریم صاحب روزی، اون بالایی است نه این آدمای به ظاهر انسان و در باطن...اینا اگر کاره ای بود ...

خشمشون هم سر همینه ک کاره ای نیستن و نشدن

دقیقا وگرنه مطالب آموزشی که یه زن رشد کنه باعث نمیشد جاشون تنگ بشه ...

👏👏👏

نینی سایت مسموم

꧁༒☬  W̲o̲l̲f̲ ☬༒꧂       بی صدا به یادت هستم ، بی سر و صدا دوستت دارم ، در سکوت خاطراتت را مرور میکنم ، در خفا عکس هایت را میبوسم ،  تنهایِ تنها کوچه های شهر را زیر باران قدم میزنم ، ذره ذره پیر میشوم ، قطره قطره آب میشوم ، و آهسته میمیرم . !       [ این کاربر روانیه تحت نظارت تیمارستانه باهاش جر نکن بد برات تموم میش ]   _روانــی🦂

بیشتر ببینید