2777
2789
یه چیزی بگم شاید باورت نشه به همین ماه رمضون قسم،،، همیشه ارزو داشتم عروس این خانواده میشدم نه دختر ...

من خودم تو نامزدی برگشتم حالا غیر از خود پسره که بچه ننه بود مادرش یه چشم منو اشک کرد یه چشم منو خون 

باعث شده از هر چی مادر شوهره متنفر بشم خدا ازش نگذره 

هرچی تو اتاقمون مریض بود عروساشون بالای سرشون بود،،، هی خدا شکرت از هیچ جا شانس نیاوردیم

لابد ی چیزی هست مادرت میگه نه عروس تونم نمیاد عزیزم پدرشوهر من تو روم کلی بی احترامی کرده درسته جواب ندادم ولی آرزوی مرگشون میکنم چون واقعا دلمو شکستن

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حتما مادر هم دیده عروسی میلی نشون نمیده که نگقته وگرنه اگه خود ایشون می اومد مادرشوهر از بیمارستان ب ...

عزیزم عروس هیچوقت میل نشون نمیده.خب پسره یا خودش بره یا پرستار خوب بگیره برا مادرش.وقتی مادر فرق گذاشته ب دختر نداده و ب پسرش دو برابر داده حالا پسر نمیخاد جبران کنه خب گناه دختر جیه 

عزیزم عروس هیچوقت میل نشون نمیده.خب پسره یا خودش بره یا پرستار خوب بگیره برا مادرش.وقتی مادر فرق گذا ...

چرا میگی هیچ وقت؟من خودم عروسم .چیزی بشه نفر اول میرم حالا هیچی هم بهمون ندادن اما درست تربیت شدم 

یه چیزی بگم شاید باورت نشه به همین ماه رمضون قسم،،، همیشه ارزو داشتم عروس این خانواده میشدم نه دختر ...

معلوم نمیکنه ظاهر شاید ته دلشون چیزی هست والا خود عروس میومد احتیاج ب گفتن شما نبود

ایرانی جماعت مادرشوهر پدرشوهر بنا ب بزرگ بودن هر ظلمی میکنن جسارت نمیکنم منظورم شما نیستی من از خانواده همسر خودم پیش مردم ظاهرت خیلی خوبه ولی کسی از حرفای دلم و حرفایی ک تنها بودنی بهم زدن خبر نداره

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
وظیفه ی دختر و پسراشه عروس و داماد وظیفه ای ندارن مگر اینکه خودشون دلشون بخواد بیان حالا شما هم زنگ ...

دقیقا 

کاش این فرهنگ جا میوفتاد 

ک عروس و داماد هیییییچ وظیفه ای در قبال خانواده همسرش ندارد🔴🔴🔴🔴

اخه حرفا میزنید تو بیمارستان تو بخش زنونه مرد بیاد چیکار؟یه چیزی بگید با منطق جور در بیاد بنده خدا ش ...

عروس هیچ وظیفه ای نداره

داداشش یا باید پرستارربگیره بجای تایمی ک نوبتشه یا یطوری کارای مغازه خواهرشو هندل کنه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

تعارفو بزار کنار زنگ بزن بگو بیاد

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.فحاشی .دعوا. مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

بیشتر ببینید
حتما مادر هم دیده عروسی میلی نشون نمیده که نگقته وگرنه اگه خود ایشون می اومد مادرشوهر از بیمارستان ب ...

دقیقا...نخواسته بی حرمتی و دلخوری پیش بیاد که ارتباطش با پسرها خوب بمونه...