2777
2789

حرف مفت میزنن

پسری و اینجاس جای زن داداش ماست

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

😂😂💔 تازه یه کاربر مرد هست تو همه تاپیکا میره دخترا و زنا رو میکوبه دائم چرت و پرت میگه که اعتماد بنفسشونو بیاره پایین اسکلن بعضیاشون

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید

دقیقاااا

چند روز پیش یه آقایی داشت یکی رو راهنمایی می‌کرد گفتم شاید ۳۵ سالش اینا هست بعدا معلوم شد ۱۵ سالشه

من  به اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم  اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

دقت کردین چقدرم طرفدار حقوق برابر خانوما و آقایون 🤣🤣🤣  کلی احترام برای خانوما قائلند 😁😁😁😁

اگر راهنمایی من برات موثر بود برام دعا کن به شغل و رتبه ای که میخوام برسم . متشکرم عشق بهت .

این اکس من نی نی سایت اومده بود میگفت که از من بهتر نیست یعنی عمق فاجعه بود

اکست نینی سایت میومد؟

من  به اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم  اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

کاربر متین !! هم اینطوریه

نه این یکی دیگست 🤣 تو یه تاپیک همه خانوما هم جوابشو دادن باز از رو نمیره

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید
بعضی از کاربرای خانوم هم هستن بشدت لحن عصبی وو پرخاشگرانه ای دارن (عقده!)

دقیقا

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید
اکست نینی سایت میومد؟

اره 

عضو شد واسم تاپیک میزد از من بد میگفت 

بعد من اکانتمو قبلا بهش گفته بودم 

الان که 8 ماه دیگه با نفر دیگه نامزد میکنم رفت دیروز همه تاپیک هامو کف دسشت نامزد اینده ام گذاشته بود که این عاشق من بوده و.. 

سِرِّ الحَياة عُيونَكْ❤️✨

نه خب انتظار داشتی یه مرد سالم یا بزرگسال اینجا باشه؟😂😂

دو مدلن خیلی از این مردهایی که عضو اینجان یا بیکار و بی عار هستن و جز خوردن و خوابیدن تو زندگی کاری ندارن و هدفشون اینجا اغفال زن شوهردار ناراضی یا دختر مستقل مجرده که تیغش بزنن.. یا هم بچه های زیر ۱۸ سال هستن تازه پشت لبشون سبز شده و جو بلوغ و نوجوونی گرفتشون😂😂

وگرنه مرد سالم بزرگسال از صبح سر کاره، شب خسته کوفته از سر کار میاد یکی دو ساعت تو اینستا میچرخه بعد خوابش میبره از خستگی.. تازه بین زن ها بودن و شنیدن صحبت های خانما رو هم معمولا حوصله نداره، چه برسه به اینکه بیاد تو بحث های زنونه باهاشون بحث کنه😂😂