2777
2789
عنوان

خیلی خجالت کشیدم

200 بازدید | 9 پست

سلام من ۱۶ سالمه و اومدم پیش داداش و زن داداشم چند روزی بمونم ( مسافرت ) اولش اینکه ژیلتم رو توی حمام جا گذاشتم و زن داداشم اونو دید و جا به جاش کرد و قبلش هم من گریه کرده بودم و بهونه گرفته بودم و الان سر صبح بیدارش کردم ترسید و بهش گفتم کمر دردم و نوار داره بهم بده و اون بهم داد و اینا. خیلی عجیب بودم اولش بالای سرشون هی کلنجار می‌رفتم که چجوری بیدارش کنم :( اینم بگم من با خانواده‌ام خیلی غریبه‌ام و داداش و زن داداشم رو بعد چند ماه دیده بودم و به شدت هم رو در واسی دار و معذبم. بعدش هم خیلی بچه طور و مودب و صاف و ساده رفتار می‌کنم برای همین فکر می‌کنم براشون عادی نباشه من بزرگ شدم و بالغ. بتطرتون زن داداشم از دستم عصبی باشه یا دیگه دوستم نداشته باشه؟ و دارم اذیتشون می‌کنم و برگردم شهر خودمون؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسه بدی نگیر کاری نکردی که

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙

بیشتر ببینید