2777
2789
عنوان

زن جادوگر میترسم بیاد سراغم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 35 پست

یعنی چرا همه چیزای عجیب و نوظهور توو نی نی سایته؟؟

جادوگر.... مادر بدجنس... خواهرشوهری ک ب شوهر نی نی سایتی ها نظر داره و ....

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید
خاک تو سرت خودت اسکیزوفرنی چرا ندیده تهمت میزنی

اسی تاپیکات و حرفات عجیب غریبه

یعنی چی دستور میده ازارم‌بدن؟؟؟

ادمهای بزرگسال یعنی هیچ کدوم مغز ندارن؟؟؟

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی چرا همه چیزای عجیب و نوظهور توو نی نی سایته؟؟جادوگر.... مادر بدجنس... خواهرشوهری ک ب شوهر نی نی ...

چیزایی که تو دنیای واقعی نمونه اش. رو ندیدیم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
من فقط راهنماییت کردم.چون یکی از نزدیکانم اینطوری بود.بعدم حالش بدتر شد.

نسخه علائم خودت و دیگرانو برای من نپیچ

نه خیالت راحت من اسکیزو نیستم دارم واقعیتو میگم پس لابد توم که مشکوک شدی به من پارانوییدی

سلطان خنده
همینطوره همه رو خر میکنه اختلال سایکوپت داره شخصیت مهربون معصوم اغواگر و به ظاهر فریبنده برای رسید ...

فقط یه راه حل داری که یک مراقب حرفات باشی دو مقاومت کنی سه بری ضایعش کنی

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

چیزایی که تو دنیای واقعی نمونه اش. رو ندیدیم

وااااقعا ندیدیم 

اصلا مگه همچین چیزی ممکنه 

طرف رمال هم باشه بازم نمیتونه اینجوری باشه

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید
اسی تاپیکات و حرفات عجیب غریبهیعنی چی دستور میده ازارم‌بدن؟؟؟ادمهای بزرگسال یعنی هیچ کدوم مغز ندارن؟ ...

بخاطر همینه میترسم واقعا عجیبه همه رو شست و شوی مغزی میده 

سلطان خنده
همینطوره همه رو خر میکنه اختلال سایکوپت داره شخصیت مهربون معصوم اغواگر و به ظاهر فریبنده برای رسید ...

واو یس آف کورز

بیشتر ببینید
فقط یه راه حل داری که یک مراقب حرفات باشی دو مقاومت کنی سه بری ضایعش کنی

من ینفرم اون ۲۲ نفر رو بجز خودش داره تا الان همین کارو کددم ولی واقعا دارم از فشار استرس ناراحتی قلبی و سکته میکنم

سلطان خنده
بخاطر همینه میترسم واقعا عجیبه همه رو شست و شوی مغزی میده

شاید زیادی بهشون بدبینی؟؟؟ یه‌وقتایی ما فکر میکنیم که بقیه با ما دشمنی دارن و در حال نقشه کشیدن هستن ، اما این فقط افکار منفی ماست

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
من ینفرم اون ۲۲ نفر رو بجز خودش داره تا الان همین کارو کددم ولی واقعا دارم از فشار استرس ناراحتی قلب ...

اتفاقا نباید فشار بخوری چون همینو میخواد

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

شاید زیادی بهشون بدبینی؟؟؟ یه‌وقتایی ما فکر میکنیم که بقیه با ما دشمنی دارن و در حال نقشه کشیدن هستن ...

نبخدا اصلامن سرم تو کار و زندگی خودمه ولی میبینم هرسری میان سراغم زهر میریزن و میرن دیگه دیوونه نیستم بخوام فکر کنم

سلطان خنده