2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ترو خدا مرغ نخورید میدونم خیلی سخته ... ولی چیزایی توش میزنن که تصورشم سخته ... از هورمون خوک گرفته که بی غیرتی میاره و مرغ پفکی میشه تا .... تازه سه تحقیقی انجام دادیم دیدیم روی بچه هایی که به دنیا میان دخترا سایز سینه هاشون کوچیک تر میشد و پسرا سایز ...! کوچیک تر میشد یعنی پسرا مردونگیشون از دست میدادن و دخترا هم زنانگیشون متاسفانه آخرالزمان از شکم مادر داره شروع میشه 

ترو خدا مرغ نخورید میدونم خیلی سخته ... ولی چیزایی توش میزنن که تصورشم سخته ... از هورمون خوک گرفته ...

مگه نوزاد دختر سینه داره ؟ تحقیق باید ۲۰ سال پیش انجام شده باشه که الان اون نوزادها دوره بلوغ رو گذرونده باشن درسته ؟ تحقیق رو کی انجام داده ؟ وزارت و نظارت بهداشت این وسط کشکن ؟ هورمون خوک بزنن محقق فهمیده ناظر بهداشت نه ؟ با مدرک و بیشتر راجبش توضیح بدین که بشه اطمینان کرد و مرغ رو حذف کرد

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ترو خدا مرغ نخورید میدونم خیلی سخته ... ولی چیزایی توش میزنن که تصورشم سخته ... از هورمون خوک گرفته ...

منبع؟؟

نوزاد هایی که چک کردین از کدوم گروه بودن؟؟

الان تو چه سنی قرار دارن؟؟

تحقیقات تو چه شرایطی و توسط کی بوده؟؟

واسه حذف یه چیز مهم از وعده غذایی قطعا یه پیام کافی نیست

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید