وقتی حواسم نیست و دقت نکردم. مثلا وقت به پشت خوابیدم به خودم میام میبینم پاهام رو جمع کردم آوردم بالا رو شکمم نگه داشتم😂😂🤦♀️یه حالت سمی.. یکی ببینه واقعا یه حالت زشت و سم و خجالت آوریه. دقیقا مث بچه که پاهاش رو تا خورده بالا نگه میداره... همینطور چن ساعت هستم. چندین بار بابام اومده دیده اونجوری دراز کشیدم مردم از خجاللتت.. وقتی ام که به رو میخوابم دست و پام رو جمع میکنم زیرم انگار خودم رو بغل کردم.. میفهمین منظورمو؟انگار دست و پام دیده نمیشه کلا زیرمه. فک میکردم این یکی عادیه.. یه بار تو پانسیون خواب بودم اینطوری کسی نبود تو اتاق یهو بچه ها اومدن انقدددد خندیدن ازم عکس گرفتن تو اون حالت😂😂😂پا شدم دیدم مدیر و بچه ها بالا سرم دارن میخندن بعد فهمیدم اینم عادی نیست و کس دیگه ای مث من نمیخوابه.. حالا از اولی باز بهتره.
چیکار کنم درست بخوااابم. الان که بزرگ شدم دیگه هر چی تاثیر داشته داشته. ولی یکمممم پاهام رو به داخله که میشه کنترلش کرد پاهامو درست بذارم حواسم جمع باشه. اما فک کنم ی کوچولو تو لگنمم تاثیر گذاشته باشه... لازمه برم فیزیوتراپی و..؟تاثیر داشته ینی؟آخه یکمم زانوهام پرانتزی که دکتر گفت طبیعیه انقد اشکال نداره بعد گفتم بابا حالت پاهام از لگن تا پایین اینطوری رو به داخله. میگه مدلته خب!!!وااا خب اگه اینجوریه که دکتر ارتوپد و.. واسه چیه یکی دست و پا نداره دور از جون میاد پیشت میگی مدلته خدا تورو اینجوری افریده؟
البته من اون موقع دقت نکرده بودم به حالت خوابیدنم