2777
2789

وقتی حواسم نیست و دقت نکردم. مثلا وقت به پشت خوابیدم به خودم میام میبینم پاهام رو جمع کردم آوردم بالا رو شکمم نگه داشتم😂😂🤦‍♀️یه حالت سمی.. یکی ببینه واقعا یه حالت زشت و سم و خجالت آوریه. دقیقا مث بچه که پاهاش رو تا خورده بالا نگه میداره... همینطور چن ساعت هستم. چندین بار بابام اومده دیده اونجوری دراز کشیدم مردم از خجاللتت.. وقتی ام که به رو میخوابم دست و پام رو جمع میکنم زیرم انگار خودم رو بغل کردم.. میفهمین منظورمو؟انگار دست و پام دیده نمیشه کلا زیرمه. فک میکردم این یکی عادیه.. یه بار تو پانسیون خواب بودم اینطوری کسی نبود تو اتاق یهو بچه ها اومدن انقدددد خندیدن ازم عکس گرفتن تو اون حالت😂😂😂پا شدم دیدم مدیر و بچه ها بالا سرم دارن می‌خندن بعد فهمیدم اینم عادی نیست و کس دیگه ای مث من نمی‌خوابه.. حالا از اولی باز بهتره. 

چیکار کنم درست بخوااابم. الان که بزرگ شدم دیگه هر چی تاثیر داشته داشته. ولی یکمممم پاهام رو به داخله که میشه کنترلش کرد پاهامو درست بذارم حواسم جمع باشه. اما فک کنم ی کوچولو تو لگنمم تاثیر گذاشته باشه... لازمه برم فیزیوتراپی و..؟تاثیر داشته ینی؟آخه یکمم زانوهام پرانتزی که دکتر گفت طبیعیه انقد اشکال نداره بعد گفتم بابا حالت پاهام از لگن تا پایین اینطوری رو به داخله. میگه مدلته خب!!!وااا خب اگه اینجوریه که دکتر ارتوپد و.. واسه چیه یکی دست و پا نداره  دور از جون میاد پیشت میگی مدلته خدا تورو اینجوری افریده؟

البته من اون موقع دقت نکرده بودم به حالت خوابیدنم

ب پهلو بخواب

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اولین باره به حالت خوابیدن کسی توجه نشون میدم!

مهمه مگه؟

من خودم به هشتاد مدل مختلف میخوابم!

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

اولین باره به حالت خوابیدن کسی توجه نشون میدم!مهمه مگه؟من خودم به هشتاد مدل مختلف میخوابم!

والا من فک میکردم عادیه.  اومدن بیدارم کنن دیدن دست و پام نیست همو صدا کردن و... یه سر و صدایی بود پا شدم دیدم یه گله بالا سرم.. جالبه واسه هیچکدوم عادی نبوده..

حالا این اونقد مهم نیست

اولی رو بگوووو