2777
2789
آره نمیشه همسرم پوست تخمه میریزه و دخترم هم برنج خام آورده مثلا آشپزی کنه پخش و پلا کرده

همیشه یادشون بده هر چی میخوان بخورن یا پخت و پز الکیشون رو بگو روی زیرانداز انجام بدن.دوسه تا ۶ متری و ۴ متری بخر .بنداز زیرشون

من تو ماه رمضون بیشتر بعد از افطار خونه رو تمیز میکنم .. تقریبا هر یه روز در پیون کارم اینه مگر اینک ...

گوش نمیدن یه مدت وسواس شده بودم و بداخلاق 

الانم فقط دارم نگاه میکنم میگم چجور تمیز و جمع و جور کنم با زبون روزه

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دلم نمیاد آیفن جواب ندمولی خب بچه هم باید گوش بده همسر گوش بده همسرم از،همه بیشتر ریخت و پاش دارهولی ...

در کل خونه ی شما حریم شخصی شماست ، هرکسی نباید هر موقعی که دلش میخواد بدون اطلاع دادن ،وارد حریم شخصی تون بشه و آرامشتون سر این مساله خراب بشه که...

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بیشتر ببینید
کتابش درباره چیه عزیزم؟

حق الناس

و اینکه شنود باید صوتیشو گوش بدین داخل اینترنت 

کتاب خیلی چیزها رو اجازه چاپ ندادن و سانسور شده 

مانند شیاطین و این ها و خیلی عالی و آموزنده است 

مستند صوتی شنود

در کل خونه ی شما حریم شخصی شماست ، هرکسی نباید هر موقعی که دلش میخواد بدون اطلاع دادن ،وارد حریم شخص ...

آره آرامش خیلی تاثیر داره توی خوش اخلاقی

مادرشوهرم وسواس و قور قور میکنه صداش هم خیلی بلنده کر میشم و سردرد شدید میگیرم و اگه طعنه نزنه چند تا و فضولی نکنه نمیتونه بشینه

وقتی تلفنی باهاش صحبت کنم اون روزم خراب و بد یمن میشه،

ببین منم دوتا بچه کوچیک ب فاصلهء یک سال دارم

همیشه خونه ام نامرتبه

اوایل کسی میومد انقدر معذب میشدم ک نگو

ولی خیلی وقته با این قضیه کنار اومدم

بچه باید بچگی کنه

از ۶ـ۷ سال ب بعد نظم رو کم کم یاد میگیرن

تحت فشار نذار بچه رو ک استرسی میشه

کسی ک خونه بچه دار می‌ره باید درک کنه

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

آره امتحان الهی یه،به نظرم

و مایی که همیشه درحال امتحان دادن 

گولت نزنم با حرفام من خودم 16 سالمه 

همه کارای خونه با من و اشپزی با مادرم و یه خواهر 14 ساله ی بیکار و همیشه درحال تفریح دارم و یه برادر که 13 سالشه وکه یه خدمتکاریم برا خودش میخواد با اون امر و نهی کردناش 

ببین منم دوتا بچه کوچیک ب فاصلهء یک سال دارمهمیشه خونه ام نامرتبهاوایل کسی میومد انقدر معذب میشدم ک ...

آره همون 

میخاستم کاربین بیارم گفتم پول زیاد میخواد ارزش نداره که ولش کن دختر

مهم روزه ته فعلا بگیر بعد ماه رمضون تمیز کن

آره نمیشه همسرم پوست تخمه میریزه و دخترم هم برنج خام آورده مثلا آشپزی کنه پخش و پلا کرده

بجای برنج لوبیا چیتی نخودگردبده بهش نوه ماهم وقتی میادخونمون می خوادآشپزی کنه لوبیاونخود بهش میدیم که بازی کنه که راحترجمع بشه

و مایی که همیشه درحال امتحان دادن گولت نزنم با حرفام من خودم 16 سالمه همه کارای خونه با من و اشپزی ب ...

اشکال نداره از عبادت حساب میشه از دستت میاد تمیز کن 

کار مشغولیته

من حفظ قرآن هم میرم وقت کم میارم

بجای برنج لوبیا چیتی نخودگردبده بهش نوه ماهم وقتی میادخونمون می خوادآشپزی کنه لوبیاونخود بهش میدیم ک ...

عجب خدا حفظ کنه تموم بچه ها رو

تن شون سالم باشه یه تار موش فوای هزار تا مهمون ناخونده

همه اسباب بازیهارو نزار روی دست فقط چندتاروبزارتوی دسترس بچه که ریخت وپاش نکنه بهش یادبده بعد بازی جمع کنه خودت هم توی جمع کردن کمکش کن بعدکم کم یاد بگیره تنهایی جمع کنه

نوه ماهم مامانش یادش داده وقتی بایک اسباب بازی بازیش تمام شد اون روبزاره سرجاش بعد یک اسباب بازی دیگه بیاره

حق الناسو اینکه شنود باید صوتیشو گوش بدین داخل اینترنت کتاب خیلی چیزها رو اجازه چاپ ندادن و سانسور ش ...

توی ایتا کتاب صوتی شنودو.....هست توی تاپیکهام کانال کتاب صوتی و پی دی اف هست اگه دوست داشتی برو یک نگاه کن