2777
2789

بعد تمیزکاری قول میدم به خودم که دیگه نمیزارم به هم بریزه 

کل خونمون پر اسباب بازی یه 

و من روزه چطور جمع و جور کنم 

چرا چرا چرا درس عبرت نمیگیرم توی این قضیه که پذیرایی همیشه آماده مهمون ناخونده باشه؟

چرا واقعا

چه راه کاری دارین برای حقیر

باتشکر

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

خب ماهم زبون روزه همیشه درحال فعالیتیم چیز عجیبی نیست.

بچه رو هم نمیشه غل و زنجیر کرد

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا باید اماده مهمون باشه؟

خونه ای که بچه کوچیک داره باید کامل در اختیار اون بچه باشه نه مهمون

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید
خب ماهم زبون روزه همیشه درحال فعالیتیم چیز عجیبی نیست.بچه رو هم نمیشه غل و زنجیر کرد

درسته ولی چرا تا یک هفته که جمع نمیکنم همه جا شلوغه

چرا باید اماده مهمون باشه؟خونه ای که بچه کوچیک داره باید کامل در اختیار اون بچه باشه نه مهمون

یه مدت همش تمیز بود ولی ور عوض آرامش نداشتم فکرم درگیر بود

هیچ وقت نمی‌تونید همچین کاری کنید ... چون به هر حال خونتون کثیف میشه مگه اینکه انرژی خیلی زیادی بزارید ... درضمن همچین کاری اشتباه محض چون مهمون ناخوانده باید آنقدر عقلش برسه که قبل از دو ساعت اومدن یه زنگی بزنه ... تو همون تو ساعت با یه جارو... مرتب کردن ساده کار در میاد ما قرار نیست برای مهمون زندگی کنیم ... برای خودمون زندگی میکنیم

هیچ راهکاری 

شما الان بچه داری واون فرد ناخونده باید فرهنگ خونه بچه دار داشته باشه 

هیچ وقت عذاب وجدان نداشته باش وبخودت فشار نیار چون باعث میشه عصبی بشی 

بچه ات بزرگ میشه وهمیشه زندگیت اماده فرد ناخونده میشه!!

درسته ولی چرا تا یک هفته که جمع نمیکنم همه جا شلوغه

یک هفته جمع نکنی؟

خواهر من هر روز دارم مرتب میکنم هرروز جارو گردگیری وای چجوری یکککک هفته تحمل میکنی!

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

بهش یاد بده همممممه چیو تو اتاق خودش بریزه فقط واسه جمع کردنشونم حساسیت نشون نده بریز تو کمدش کمدشو ماهی یکبار تمیز کن

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

من موافق نیستم که یه بخش از خونه رو بذاریم برای مهمون ناخونده. مهمونی که ناخونده میاد باید پیش‌بینی خونه نامرتب و غذای ساده هم بکنه. نه که ما خودمون از خونه استفاده نکنیم بذاریم برای مهمون، مگه دهه پنجاهه؟

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید

این سه کتاب رو بخون زندگیت دگرگون میشه تقاص وشنود و..(شوخی❤)

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

بیشتر ببینید
راهکارم اینه به بچت یاد بده بعد بازی اسباب بازیاشو جمع کنه اینجوری بچت نظم و مرتب بودنو یاد میگیره م ...

۳سالشه میشه یعنی گوش میکنه؟گوش نمیکنه که