2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هر جوری ازدواج میکنید با حرف دیگران ازدواج نکنید خودتون این تصمیم رو بگیرید ..... خودتونم پاش بمونید ... 

یادمه یه روز یکی بهم گفت ازدواج نباید از روی احساسات باشه .. آخه آدم سالم شما باید این احساس داشته باشی که طرف پختگی داره و آدم زندگیه... خلاصه یا از متخصص مشاور بگیرید مگر نه آدما دلشون به حالتون نمیسوزه 

هر جوری ازدواج میکنید با حرف دیگران ازدواج نکنید خودتون این تصمیم رو بگیرید ..... خودتونم پاش بمونید ...

مرسی عزیزم درسته🤍

داداشم و دختره همدیگر دوس دارن میخان ازدواج کنن فقط خانواده دختر قبول کنن همین کافیه

🖤🦋

نگفتی اخلاق اینارو

اگه از خوده اردبیلن کاملا آدمای امروزی و عشقی هستن  و اینکه آدمای کاملا رکین  و خیلی شوخن  و شوخیاشونم جوریه که شاید به آدم بربخوره ولی هیچ منظور خاصی ندارن فقط برای ارتباط گرفتن و صمیمی شدنه و اینکه بعضیاشون غیرتین و تعصبی و رو خواهراشونم خیلی حساسن ولی تجربه ثابت کرده با شمالیا اوکین  بزرگتراشون یکم نکته سنجن زیادی به رسمو رسوم اهمیت میدن

اردبیلیا اختلافی پیش بیاد یکم تند خو هستن زیر حرف زور هم اصلا نمیرن اگه شماهم جنگی باشید و گذشت نبا ...

شمالیا بخاطر اینکه موضوع رو گنده نمیکنن وخونسردن بیشتر سازگارترن

اردبیلیا اختلافی پیش بیاد یکم تند خو هستن زیر حرف زور هم اصلا نمیرن اگه شماهم جنگی باشید و گذشت نبا ...

من دعواهای جنوبیارو شنیدم که آدم میکشن و اینکه اگه داداشت ازاین بزن بهادوراس اردبیلیا اصلا کنار نمیان قانون برابری جوابه براشون