2777
2789
چون بعدش باهم دیگه دو خانواده میریم مسافرت یکمی سخته بین دو شهر موندم چی ببرم با خودم اونم مسافرت یه ...

مشهد کمی بهتره ولی اردبیل خیلی سرده شما که از سمت گرما میایید براتون کمی سخت میشه ان شالله بهتون خوش بگذره

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشهد کمی بهتره ولی اردبیل خیلی سرده شما که از سمت گرما میایید براتون کمی سخت میشه ان شالله بهتون خوش ...

اره مجبورم فقط لباس گرم بگیرم 

مرسی عزیزم 🤍 

🖤🦋

بش عزیزم آروم باش چیزی نگفتیم کهچرا اتفاقن چندبار رفتیم تبریز خوب بد داشت ولی اکثرن سرد بودن

من عصبانی نشدم که آروم باشم در کل میگم همه جای دنیا خوب و بد داره زشت وزیبا داره مهم اینه قلبمون پاک باشه☺️☺️

فقط اینو بگم که خیلی جاهای باصفایی داره تو اردیبهشت ماه بهشتیه برا خودش سرعینم که همه میشناسند سردابه و دریاچه شورابیل و دشت مغان و ووو خیلی جاهای توریستی دیگه که بزنی گوگل یا تو پیجای گردشگری رو بگردی قشنگ معرفی میکنن 

فقط اینو بگم که خیلی جاهای باصفایی داره تو اردیبهشت ماه بهشتیه برا خودش سرعینم که همه میشناسند سرداب ...

حتما میرم 😍این اولین مسافرتم به اردبیل 

🖤🦋