2777
2789
عنوان

همههه بیاین خواهشاا

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 54 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به هر حال اسی خانوم کار شوهرت نیسچه نظرمن چه مشاور اعظم یا کار سیستمه یا بابات

ب نامزدم گفتم چرا رفتی درخواست دادی بیخود وردی بدون مشورت رفتی خندید گفت قضاوتم کردی شنبه‌ میبرمت می‌پرسیم خانومه گفت طبق بخشنامه از این ب بعد هرکسی ازدواج کنه قطع میکنن باید خودمون بریم حساب باز کنیم 

فکرکنم واسع هرکسی فرق داره ی سریا میگن شوهرت جدا کرده ی سریا میگن سایت جدا میکنه آدم نمیدونه کدوم در ...

طبق اون مطلبی که نوشتی برای جدا سازی اول باید بری سایت بعد باید بری بانک و شماره حساب جدید به بانک بدی. به جای شک و نگرانی شنبه خودت تنها برو پیگیری کن بهتره با خواهر یا برادرت بری. بپرس اگر عقد کنم تکلیف یارانم چی میشه نگو عقد کردم الان یارانم به حساب شوهرم میره ممکنه جوابتو ندن. برو بانک ملی بپرس. اونی که طلاق میگیره هم باید کلی دوندگی کنه تا جداسازی بشه.

بد شد ب شوهرت تهمت زدی بنظرم اول باید مطمئن میشدی بعد حتی اگه اینکارو کرده هم نباید ب روش میاوردی

چرا نباید ب روس بیارم؟ من از پنهون کاری و دروغ متنفرم بهم میگفت بعد میرفت

نمیخواستم نظر بدم .. ولی انگار فایده نداره .. چرا باز یه سوژه دیگه برا بحث پیدا کردی عزیزم ، ای خدا ، خیلی زشته سر یارانه بخوای حرف جدایی و .. بزنی 

خودت گفتی تصمیم داشتیم جدا کنیم اونم رفته سوال کرده و حسابم باز کرده ریختن براش .. همونم نگه داشت و داد بهت 

انقدر اذیتش نکن سرد میشه ازت .. چرا نمیتونی کوتاه بیای سر مسائل اینطوری .. اصلا ارزش داره روزتونو خراب کنی؟ 😐 

بنده خدا با ذوق میاد دیدنت بعد هی سوال جوابش میکنی و اعصاب خردی درست میکنی ☹️😐

از رو دلسوزی میگم هعییی ☹️