2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیان کمک

107 بازدید | 7 پست

شلام طاعاتتون قبول خانوما

یه سوالی داشتم ازتون اگه یه پسری باشه قبلا رابطه جن*سی داشته اما بصوزت حلال مثلا ص*یغه کرده طرفو حالا راست یا دروغ،بعدش شمارو خیلی دوست داشته باشه بهتون خیلی کمک کنه قبول میکنید؟من حس میکنم ب دلم نمیشینه بنده خدا ینی تایپم نیست،ولی خو خیلی دوسم داره مشاورم بود قبلا، واقعا میبینم از کاراش،ولی یه بار بهش گفتم شارژ بزن برام ب شوخی فوری گفت چرا عین دخترای ۱۸ساله گفتی شارژ بزن؟ منم گفتم نزدی بدم اومد ،ک چی  این گذا بازیا پسره باید خرج کن باشه،قبلا گفته بود بریم فلان مسافرت با من خرجش و اینا،خلاصه اینکه دوسم داره قبلا رابطه خیلی داشته ولی من دست هیچ نامحرمی بهم نذاشتم ک بخوره،ینی خدا نگهم داشته شرایطش بوده ولی نخواستم،از طرفی پول و ماشین و خونه م نداره ینی تازه یه جا قبول شده ازمون استخدامی ،شما بودین چی میکردین؟خیلی بهم کفته بیا باهم یه بار ببینیم همو ولی من نخاستم تا دلم محکم نشده ببینمش بیخودی

نه والا من کلا خوشم نمیاد یعنی فکر میکنم بهش چندشم میشه چون من و همسرم از ۱۸سالگی دوست بودیم و اولین نفر بودیم نمیتونم تصور کنم که کسی ک دوسش دارم با ی نفر دیگ رابطه جنسی داشته

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
نه والا من کلا خوشم نمیاد یعنی فکر میکنم بهش چندشم میشه چون من و همسرم از ۱۸سالگی دوست بودیم و اولین ...

میدونی اگه یکی بود ک خییییلی دوسش داشتم برام مهم نبود ولی اینو انچنانم‌دوست ندارم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میدونی اگه یکی بود ک خییییلی دوسش داشتم برام مهم نبود ولی اینو انچنانم‌دوست ندارم

خب پس بیخیالش شو نرو ببینش هم برا خودت دردسر درس کنی هم اون امیدوار کنی

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار