خانوادش شهرستانن ماه پیش گفت پول ندارم عید نمیریم اونجا منم تو دلم گفتم بهتر حوصله خرید تو شلوغیو ندارم.حالا از دیروز نظرش عوض شده میگه میریم بمونیم چیکار کنیم یعنی داغ کردم گفتم اخه من تو این چندروز باقی مونده چخ غلطی کنم خودش نمیاد باهام خرید حوصله گشتن نداره .چ س تومن پول میذه بایذ همه خریدامو کنم پارسالم خرید نکرذم هیچی ندارم نمبشه پیش خانوادشم عین گداها بگردم که کارد بزنی خونم در نمیاد اقا برا خودش خرید میکنه قایم میکنه که من نبینم اونوقت به من میرسه نداره بچمم کوچیکه وگرنه میگفتم خودت تنها برو من نمیام هیچی ندارم با بچه نمیذازه بمونم.حتی نوبت ارایشگاه هم نگرفتم پشمامو بردارم.با کی برم خرید اخه همه دمه عیدی مشغولن.خودمم تنها نمیتونم خرید کنم مامانمم میخام بچرو بذازم پیشش کمرشم درذ میکنه نمیتونه بیاد بگرذه.کم کم ۶.۷تومن لازم دارم الان مانتو زیر۲نی اینم که پول مث ادم نمیاد با دوقرون دهنمو میبنده.خودمو بچمم تو این هیری ویری سرماخوردیم.یعنی حال مضخرفی دارم همبشه عید ما به بدترین شکل باید باشه.بچمم خرید داره هیچی نخریدم برا اونم .کاش یهو از اسفند پرش میکردیم به اردیبهشت حالم از فروردین لعنتی بهم میخوره
آروم باش بابا بقیه هم ک کلی برنامه ریزی داشتن هنوز خرید نکردن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
من خانواده ام پیشم نیستن از نظر مالی حق میدم ولی دخترمو با خودم میبرم ۷ ماهشه کسی ندارم پیشش بذارم .
کلا اهل گلایه نیستم اگه کسی بود خوب بود ولی وقتی نیست چرا الکی حرص بخورم
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
داری سخت میگیری کو تا عید برو کمک کم خرید کن حست خوب میشه چرا از الان میگی بدترین عید جذبش میکنی آ ...
اخه مث ادم پول نمیده یه کم پس انداز دارم گذاشتم کنار مجبورک از اون بزنم این حرصم میده.خیلی بدعاذتش کردم که هیچی نخواستم.خودش میره هرچی ذلش میخاد میخره به من میزسه نداره.بعد خوب خودمو بچه مریض اینم میگه۲۹میریم تا اون موقع چه کنم اخه
اخه مث ادم پول نمیده یه کم پس انداز دارم گذاشتم کنار مجبورک از اون بزنم این حرصم میده.خیلی بدعاذتش ک ...
خب خیلی مونده تا اون روز خوب میشید
حالا ک خودت عادت دادی خودت هم اروم آروم با آرامش از سرش بنداز
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
باز ۷ماهرو میتونی تو کالسکع بذاری ببری پسر من ۳سالشه اصن یه جا بند نمیشت
تو بغلم میبرم .نگاه اهل خوشی باشی خوش میگذره دوستم از وقتی من باردارم میگه بذار به دنیا بیاد بذار دو ماهه بشه بذار یه ساله بشه اصلا ربطی نداره هر دوره سختی خودشو داره خوشی هم داره
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خب خیلی مونده تا اون روز خوب میشید حالا ک خودت عادت دادی خودت هم اروم آروم با آرامش از سرش بنداز
۵روز مونده بابا
هروقت میگم پول بده میگه ندارم قسط اجاره عقبه چقد دیگه هی بگم ادم کوچیک میشه سیاستم داره نمیاد خرید چون مجبوره هی خرج کنه ولی اینجوری در حد۲.۳ تومن میده دهنمو میبنده که ندارم خوب من چه غلطی کنم الان یه شومیز قیمت کرذم۹۰۰شدخ خوب اینام براشون مهمون میاد باید دو دست لباس خوب داشته باشم اعصابم خرابه
نه نمبشه ده ساله بذعادتش کردم چه اقتداری اخه مقصر خود خرمم
با همین روش درست میشه دیگه
سخنرانی دکتر حبشی رو دانلود کن من با همونا کلی زندگی ام تغییر کرده الحمدالله میگن نباید تعریف کنی وگرنه مثال میزدم برات