من تقریبا همه کامنت ها رو خوندم و از اونجایی ک دوربرم پر از زندگی های این شکلیه فقط فقط میتونم بگم کلا زندگی متاهلی فوق العاده تحت تاثیر ابراز محبت آقا ب خانمش هست...حالا این شکایت از طرف خانم به شکلهای مختلف بروز میکنه...
میدونم استثناهایی هم هست ولی در بیشتر مواقع و زندگی های نرمال واقعا مهمه خانم از آقاشون راضی باشه ...آقایی ک مثلا آدم مستقلی باش به لحاظ محبت نسبتا خوب برخورد کنه واقعا از دل زنش بیرون نمیره....
این مسله استارتر واقعا پیچیده اس استارتر از همسرش زخم خورده زخم هایی ک هیچ کدوم درمون نشدن مثلا عروسی نگرفته بعدم هیچ کاری نکرده دل ایشونو راضی کنه گذاشته این مسله براش یه داغ بمونه طلا نخریده ک هیچ کلیم مسله پیدا شده ک پنهون کرده به لحاظ استقلال فکری هم لنگ میزنه حالا اینا رو هم تلنبار شده ایشون به مهریه گیر داده در حالی ک پشت این گیره کلی چیز نهفته اس...به نظرم همسرشون یه مشاوره اورژانسی لازمه نه استارتر...
من خودم واقعا کلی چیز توی دلمه ک هیچ کدوم از زخم هام درمون نشده و باز هست توی ذهنم به همون خاطر خیلی وقتا از همسرم ناراضیم هر چند پرونده اون مسائل گذشته ولی برا من داغش تازه...
این کینه دوزی ها کار شیطان هست ک نمیذاره فک آدم راحت شه و رها کنه وگرنه چ دلیلی داره بعد ۸سال طرف گیر بده ب مهریه به طلایی ک خریده نشده ک سالی یکبارم نندازی به عروسیی ک نگرفته ک همش یادش بیوفتی بگی آه اون چی بود من پوشیدم ....