2777
2789
عنوان

مهریه دردسرساز و شوهر بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 56598 بازدید | 1010 پست
۳۱

چرا بچه دار نمیشی ؟

هیچ کس مثل خانواده آدم نمیشه ...

اگر مادر و پدر و همسرت هم هم زبون است نیستن بچه دار شو بچه خیلی زود قلب مادر رو پر از عشق و محبت و انرژی میکنه

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان و سوریه و یمن را از چنگال اسرائیل و آمریکای ستمگر و جنایتکار و وحشی نجات بده/ حتی کانادا و اوکراین به دلیل قدرت طلبی و زورگویی و ظلم آمریکا در حال حاضر در حال جنگ با آمریکا هستند/

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا بچه دار نمیشی ؟هیچ کس مثل خانواده آدم نمیشه ...اگر مادر و پدر و همسرت هم هم زبون است نیستن بچه د ...

اره دوست دارم مادر شدن رو تجربه کنم واقعا 

ولی دلم از شوهرم گرفته 

مطمئن هستم 

برای بچه هم پدر خوبی نیست 

خونه به نامم هست

هم خونه به نام ات هست هم ۷۵۰ سکه مهریه داری؛

به داشته هات فکر کن؛

چند تا زن رو کره زمین مثل تو هم خونه به نامشون هست هم اینهمه سکه؟

شیطان کارش جدایی انداختن بین زن و شوهر هست.

به خدا پناه ببر و سعی کن زندگی ات رو شیرین کنی و نذار افکار مسموم به ذهنت بیاد

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان و سوریه و یمن را از چنگال اسرائیل و آمریکای ستمگر و جنایتکار و وحشی نجات بده/ حتی کانادا و اوکراین به دلیل قدرت طلبی و زورگویی و ظلم آمریکا در حال حاضر در حال جنگ با آمریکا هستند/

بیشتر ببینید
واقعا به شوهرم نمیومد اینقدر نادمرددباشه و عوضی

اگر نامرد و عوضی هست چرا خونه رو به نامت زد؟

می‌تونست ۱۰۰ تا سکه مهریه کنه نه ۷۵۰ تا و هیچ وقت هم خونه به نامت نزنه....

به نظرم بچه دار شو 

وقتی مشغولیت ذهنی نداشته باشی تو اوج اینهمه خوشبختی که خیلی ها حسرتش رو دارن بازم افکار مسموم میاد به ذهنت و آرامش نداری

بیشتر ببینید
اره دوست دارم مادر شدن رو تجربه کنم واقعا ولی دلم از شوهرم گرفته مطمئن هستم برای بچه هم پدر خوبی نیس ...

مهم اینه که تو مادر خوبی برای بچه ات باشی، این که خونه به نامت هست هم خیالت راحت هست که اگر روزی شوهرت نبود خانواده همسرت نمیتونن به اسم ارث خونه رو از تو و بچه ات بگیرن چون سند خونه به نامت هست 

بیشتر ببینید
اگر نامرد و عوضی هست چرا خونه رو به نامت زد؟می‌تونست ۱۰۰ تا سکه مهریه کنه نه ۷۵۰ تا و هیچ وقت هم خون ...

نمی‌گم که کاملا بده 

اما 

متاسفانه تحت تاثیره 

بعدم خونه فقط به نام هست مال من نیست 

بعدم ارزشش حتی دو تومنی نیست 

به نظرم گولش بزن ی خونه ای چیزی ب اسمت بزنه حتی اگه لازم شد بگو مهریمو میبخشم البته اگر تو این سالها ...

خونه به نامش هست 

بیشتر ببینید
تاریخ تولدم نیست من برام مهم نیست چقدره زورم میاد از فریب کاری خانوادشون

مهریه سنگین کار اشتباهه .

الان خیلیا واسه همبن مهریه ضرر کردند 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
نمی‌گم که کاملا بده اما متاسفانه تحت تاثیره بعدم خونه فقط به نام هست مال من نیست بعدم ارزشش حتی دو ت ...

ارزش خونه مهم نیست اگر اتفاقی براش بیفته با توجه به ۷۵۰ سکه مهریه ات و اینکه خونه رو به نامت زده با این شرایط هیچی به مادر و پدر و خانواده اش نمی‌رسه و همه اموالش برای تو هست و بچه هات...

برای بچه هات هم تو باید از بخشی از اموال ات بگذری میتونی هم همه اموالش دست خودت باشه و خودت خرج بچه ها کنی...

اگر بازم نگرانی هر سال روز زن یا به عنوان کادو تولد طلا بخر برای خودت پس انداز کن...

ببین الان به دخترا بگی حاضرید جشن عقد و عروسی و طلای عروسی نداشته باشید به جاش همسرتون خونه به نامتون بزنه احتمالا همه قبول کنن قید جشن و طلا رو بزنن چون نسبت به خونه داشتن بی ارزش هستن.

بحث خونه داشتن صرفا مالی نیست اینکه خونه به نام زن باشه زن خیالش از آینده راحت هست 

بیشتر ببینید
خونه به نامش هست

ای داد پس دیگه واقعا به نظرم لازم به تلافی نیست ادمها چوب کارهاشونو میخورن بزاره میبینه که بعدا همین اتفاق برای خانواده ی همسرش میفته و دلش خنک میشه 

من جاش بودم دیگه بدتر حرف مهریه رو نمیزدم که بیشتر حالشون گرفته بشه اصلا جوری وانمود کنه که من الکی دست بالا گرفتم که شما ب همین راضی بشین وگرنه گفتم لابد دویست سیصد بیشتر مهر نمی کنید