2777
2789
عنوان

میخام بعد ازدواج زود بچه دار شم

237 بازدید | 11 پست

میخام زود نی نی بیارم اونم یه پسر

همه رو خصوصا خونوادمو خوشحال کنم 

خودمم کیف کنم از دیدنش

کاش تا سال آینده برام بشه

برم مرخصی

برام دعا کنید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جنسیت که به انتخاب خود آدم نیست 

انشالله هر چی میشه سالم باشه

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌ ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

این کار رو نکن گند خانواده ما بعد ۱ سال در اومد . توی ازدواج اولش یه شور و شوقی وجود داره که ادم بخاطرش کار بد نمیکنه 

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید
چرا اوایل راحتره؟

بدن اماده تره بخاطر میل جنسی بیشتر 

و اینکه وقتی زن و مردی رابطه برقرار میکنن اگر زمان زیادی جلوگیری داشته باشن بدن گیراییش کمتر میشه 

اینو زنای قدیمی ما میگن چقدر دلیل علمی داره رو نمیدونم ولی منم برا بچه هام اینجور شد 

بچه اولمو سال اول با اولین اقدان باردار شدم 

فرزند دومم رو بعد ۵سال جلوگیری کلی تلاش بیشتر کردم بعد ۸ماه باردار شدم .وقتی اقدام کردم واسه دومی چند ماه بدنم بهم ریخته بود تا منظم شد و بعدشم طول کشید 

حالا همه هم اینطور نیستن 

کار اشتباهی میکنی شما اول ببین با شوهرت زیر یه سقف میسازی اخلاقاتون باهم جوردرمیاد بعد پای یه بچه بیگناهو بکش وسط...همه اولش گل و بلبلن...شما تمایلاتت بالاست کلا برو تو رابطه بچه چیه دیگه این وسط