سلام عزیزم نماز استغاثه ب حضرت زهرا س خیلیییی توصیه شده. و بسیار مجربه.عالیه حتما بخون.خصوصا نیمه شب خیلی حس وحال خاصی داره. ازشون بخواه ان شاالله کمکت میکنن.نماز شب هم خیلی عالیه. راجع بهش بخون تو نت. میگن اگه بگی السلام علیک یاحضرت فاطمه س همه ۱۴ معصوم باهم جواب سلامتو میدن. زیاد درطول روز سلام بفرست.
از ته دلت باخدا حرف بزن.با دل شکسته. دستاتو ببر بالا و درد و دل کن باخدا. یا برو سجده و خودتو ضعیف ترین بدون و همه کاره خدا.مثل یک بچه که خواسته داره از پدر ومادرش و گریه میکنه همونجوری پناه ببر به خدا.
هرروز و هرشب امام زمان عج و صدا بزن. زیاد یاصاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اَغِثنی بگو. بشین باامام زمان عج درد ودل کن هرچقدر که میتونی ولی روزانه ترکش نکن.ان شاالله جوابتو میدن. امام الان ما ایشون هستن.زیاد سوره توحید هدیه کن بهشون. سوره یس اگه تونستی.ذکر اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س زیاد بگو. فاتحه وصلوات و سوره یس به نیت پدر ومادرشون امام حسن عسکری ع وحضرت نرجس خاتون س بخون.اگه میتونی روزی ۵۰۰ صلوات به نیت امام حسن عسکری ع بفرست.ان شاالله واسطه حاجاتت میشن.
ولی حتمااا روزانه اون درد دل و صحبت و باامام زمان عج داشته باش. هرچی میخوای به هر زبونی بهشون بگو. مثل یک پدر مهربون کمکت میکنن.من خودم بارها تجربه کردم.حتی میتونی توی یک دفتر نامه هم براشون بنویسی. همه کاره ما وامام الانمون ایشونن امتحان کن.ان شاالله به زودی دلت شاد بشه گلم. راستی نماز ابن ابی بغل کاتب اگه اشتباه ننوشته باشم این نمازی هست که خود امام زمان عج به یک نفر گفتن بخونه برای حل مشکلش وتوصیه شده ایشونه.از این نماز راحت رد نشین. همچنین نماز حاجت امام رضا ع که بازم خود ایشون ب یک نفر تعلیم دادن این نماز و.
و همچنین ۲ رکعت نماز ساده هدیه به حضرت ام البنین س و دراخر ۵۰۰یا۵ هزار یا پنجاه هزار فقط ۵ توش باشه صدقه بزار زیر سجاده و حاجت بخواه و متوسل شو ب ایشون. و بعد بده ب یک نیازمند.
این نمازم نقل شده خود حضرت ام البنین س ب یک نفر گفتن.
یا ۱۰۰ مرتبه سوره حمد هدیه به حضرت ام البنین س ب نیابت از حضرت عباس ع .
حدیث کسا و ۱۲ هزار مرتبه یا علی .
اینا چیزایی بود ک ب ذهنم اومد. حاجت رواباشی ان شاالله