2777
2789
چه جوری کمک خواستی ازش؟

بین الطلوعین میشینم اول سلام میدم بعد با زبان خودم با اقا حرف میزنم و درد و دل میکنم همین 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این که واضحه عزیزم خدا و کل اهل بیت ،اصلا چیزی نیستن که از یه بنده بدشون بیاد،شاید و مگر اینکه دیگه ...

امیدوارم اینجوری باشه.وقتی میبینم اینهمه سال صداشون زدم ولی جواب ندادن حس طرد شدن دارم.احساس میکنم حتی اونا هم خوششون نمیاد ازم

گدای در خانه حسینم❤

من هروقت به مشکلی بر میخورم اول دست به دامن امام زمان میشم هیچوقت تنهام نزاشته قربونش بشم

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
چطوری متوسل میشی؟

تو ایتا یه کانال درست کردم اسمشم گذاشتم بابا مهدی هرروز دردودل میکنم وهمه حرفامو غمو غصه مو تایپ میکنم ومدد میخام اینقدررر موثره اینقدر حالمو خوب میکنه حد نداره 

دعا هم زیاد میخونم با توجه به مشگلم

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست