2777
2789

آرررره خداروشکر دعاش کار سازه توی زندگیم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی از نظر روحی داغونم. یا امام زمان کمکم کن😭😭😭 میترسم دست به خودکشی بزنم اون دنیارو هم نداشته ب ...

توروخدا فقط خودکشی نکن،از امام زمان و مادرشون کمک بخواه و صبر کن ،و یه چیزی میگم اگه انجام بدی عالیه 

شبا فقط دو دقیقه ، یک دقیقه اول حرفای عاشقانه بزن بهش حتی اگه واقعی نباشه،عشقی نفسمی زندگیمی و... چون میگن انقدر غریب شده که حتی حرف عاشقانه دروغ هم بهش بگی برات دعا میکنه!

یک دقیقه ی بعدی هر چی میخوای ازش بخواه. 

همین .

ناامید نشو،ائمه مهربون ترینن، بگو امام رضا ضمانتم کن،حضرت ابوالفضل امید تو ناامید شد امیدمو ناامید نکن.

متوسل شو و صبر کن ،همه چی درست میشع 

کاش الان خدا بغلم کنه به اندازه تمام مشکلات زار بزنم تو بغلش،گلایه کنم از همه آدما،از خودم از خودم از خودم !

دوستانی که نتیجه گرفتنمیشه بگین چجوری خواستین؟

ببین روش زیاد هست ولی شما با عشق ازش بخواه، بهش محبت کن ،واسه ظهورش دعا کن و هر چی میخوای بخواه. 

آنقدر مهربونه که هر جور بخوای نه نمیگه....

کاش الان خدا بغلم کنه به اندازه تمام مشکلات زار بزنم تو بغلش،گلایه کنم از همه آدما،از خودم از خودم از خودم !

ببین روش زیاد هست ولی شما با عشق ازش بخواه، بهش محبت کن ،واسه ظهورش دعا کن و هر چی میخوای بخواه. آنق ...

خیلی ممنونم عزیزم همه تلاشمو میکنم من تازه به اهل بیت رو اوردم امام حسین قلب من شده ولی هنوز به ایشون ایمان نیاوردم همش فکر میکنم یه داستانه... ولی وقتی شماها حرف میزنین خیلی امیدوار میشم به بودنشون😍🤍

هروز یا هرشب  وضو بگیر رو به قبله شو با آقا حرف بزن آقا حتماا گوش میده از مشکلاتت بگو از خواسته هات بگو اقا جواب میده

من یه فکری ناراحتم میکردم با همین روش ازشون خواستم اقا اون فکرو از سرم انداخت

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

بیشتر ببینید
میشه ازشون بخوای بهم کمک کنن اسم نهال هست

چشم عزیزم ولی اگه خودت باهاش دوست بشی دیگه هر زمان میتونی بخوای و حاجت بگیری ،گرچه دوست هم نباشی نه نمیگه،

غریبه ،تنها شده ،لطفا گاها باهاش صحبت کنین حتی یه دوست دارم بهش بگید!

شاید فکر کنین مسخرس.... 

ولی بی وصفه این بشر.... 

یه چیزی هم بگم ،حتی اگر گناهکار ترین شدین ناامید نشین،خدا میبخشه، همیشه کمک بخواین ،نه خدا دلش میاد نه بگه نه ائمه..

خیلی ممنونم عزیزم همه تلاشمو میکنم من تازه به اهل بیت رو اوردم امام حسین قلب من شده ولی هنوز به ایشو ...

اهل بیت هر کدومشون بی نهایت خوبی دارن.

هر چی بیشتر ایمان بیاریم ،یه جایی به زندگیمون نگاه می‌کنیم میگیم خدایا شکرت که اهل بیت رو بهم معرفی کردی ...

ولی امام زمان... 

نمیدونم شاید چون غریب و غایبه اینجوریه،البته خود ائمه و پیامبرا هم همیشه از ایشون میگفتن 🥹🥺

واقعا پیشنهاد میکنم🥹🥹🥹 

پس چرا به من نه گفتن همیشه؟

چون خیلی چیزا صلاح نیست،به وضوح دیدم 

دیدین یه موقع ها فک میکنیم میگیم چقدر خودمو اذیت کردم واسه فلان کار،نشد ،،،،ولی چقدر خوب که نشد....

اگه به اون درجه برسی که حتی اگر نشد بشی من مطمئنم صلاح بوده و ایمانتو از دست ندی،بخدا که نتیجه میبینی ...

چون خیلی چیزا صلاح نیست،به وضوح دیدم دیدین یه موقع ها فک میکنیم میگیم چقدر خودمو اذیت کردم واسه فلان ...

هر بار همینارو میگم به خودم ولی مگه میشه ۱۰ ۱۵ سال هیچی به صلاح آوم نباشه.هیچ خواسته ای

گدای در خانه حسینم❤

بله چند بار قشنگ وقتی صحبت کردم همون چیزی که میخواستم تو همون روز یا اتفاق افتاد یا یه نشونه گرفتم که متوجه شدم شنیدن 🥺

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲