2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من سالی دو بار کراتین میکنم نه هیچی نشده البته  موهام خیلی پرپشته اصلا ول ی اینو بگم کراتین فقط تا یک ماه میمونه ببین من آرایشگاه های مختلفی رفتم ولی همشوووون تاکید میکنم همشووون که رفتم بخدا فقط تا هفته اول لخت کامل بود بعد حمام صافیش کمتر میشه همش طوری که بعد یک ماه بر میگرده مثل سابق میشه 🫠🫠

هــمـسر مــون سـانــگ مـیـن❤️🌱  متعهد✨   اخر یه روزی از شدت زیبایی تو روانی میشم♥🥺 توی آغوش گرم خودت تا ابد زندانی میشم🦋🦋

😂تنها ترسم اینه که موهام بریزه کچل بشم

نه اصلا امکان نداره جای خوبی هم برو هیچی نمیشه بنظرم خوبه آدم بعضی مواقع سالی یک بار کراتین کنه ولی بدیش اینه نسبت به هزینش ماندگاری ندارع اصلااااا حالا اون دردسر کراتینه و بوی مواد شیمیایی. یه طرف افتضاحه ولی بازم انجامش بده خیلی حس خوبیه به خصوص اولاش که موهات کامل لخت هست 

هــمـسر مــون سـانــگ مـیـن❤️🌱  متعهد✨   اخر یه روزی از شدت زیبایی تو روانی میشم♥🥺 توی آغوش گرم خودت تا ابد زندانی میشم🦋🦋

من دوبار کردم. ماه اولش سخته کم کم عادت میکنی. چون حموم میری بوی مواد میپیچه تو سرت. هی بعد هر حموم باید براشینگ کنی. ماسک مو و روغن ارگان اینا باید بزنی... ولی خب لامصب قشنگه. راجب ریزش مو هم بگم من کلا همیشه ریزش مو داشتم و دارم 😂 ولی اینطوری نبود که بعد کراتین بیشتر بشه. همونطوری مثل قبل بود

من موهام موج دار بود کراتین کردم خوب بود ریزش نداشت خاهرم کراتین کاره اگه مواد خوب باشه موخوره نمیزنی 

شامپو فری سولفات چون سولفات نداره چربی موهارو از بین نمیبره چربی ک زیاد بشه موها ریزش پیدا میکنه 

هفته ی بار باید شامپو بچه بزنی تا ریزش نداشته باشی 

اگه جایی رفتی بپرس موادش گاز و بو داره اگ گف اره نرو اونجا 

من موهام موج دار بود کراتین کردم خوب بود ریزش نداشت خاهرم کراتین کاره اگه مواد خوب باشه موخوره نمیزن ...

شما هم وقتی کراتین میکنید تا یک ماه اول یا حتی کمتر موهاتون کامل لخت هست ؟؟خیلی زود دوباره مثل سابق میشه 

شما هم وقتی کراتین میکنید تا یک ماه اول یا حتی کمتر موهاتون کامل لخت هست ؟؟خیلی زود دوباره مثل سابق ...

عزیزم من تا 7 8 ماه موهام لخته لخت بود 

بعد تا ی سال و نیم تقریییبا لخت بود موج داشت یکم اما نرمیش مونده بود موج نرم داشت 

عزیزم من تا 7 8 ماه موهام لخته لخت بود بعد تا ی سال و نیم تقریییبا لخت بود موج داشت یکم اما نرمیش مو ...

واقعااا؟؟جدی میگی😐😐من اصلااااا جاهای مختلفی هم رفتم اصلااا از یک ماه برام بیشتر نمونده لخت