2777
2789
ساقول

البته من ترک نیستم ولی ترکی استانبولی بلدم، به عشق ترکاا😍😘❤

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید

به نظر من همه ادما  گل و ناز وماه ومهربونن  مگه اینکه خودشون خلافشو بهم ثابت کنن .من به تک تک افراد بشر خوشبینم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میگن مردای کورد خیلی قشنگن منکه ندیدم ولی خیلی شنیدم

اما تاپیک درباره ی دخترای ترکه😅

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید

کلی دوست مجازی داشتم که ترک بودن با اینکه از نزدیک همدیگه رو ندیده بودیم به نظرم با وقار و دوست داشتنی و خانوم بودن 

درک بالایی هم دارن 

همین الان دلم براشون تنگ شد🥲

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

شرمنده اصلا دوسشون ندارم بخصوص تبریز

ارومیه ای ها خیلی بهترن کوردهاشونم خوبن

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بیشتر ببینید

فقط اینو بگم که فرهنگاتون اصلا باهم نمیخونه،نمیگم یکی خوبه یکی بد،جفت طرف خوبن ولی فرهنگا اصلا باهم قابله مقایسه نیست،اگه در حد دوستیه اوکی ولی برای ازدواج خیلی مراقب باش 

من تجربه داشتم

نمیدونم حکمتش چیه ولی پسرای ما (کوردها) خیلی دخترای ترک رو دوس دارنتو فامیل چن مورد داریمپسره جونشم ...

وای آره 😂

خانواده ما هم عروس ترک زیاد داریم 

نمیدونم قضیه چیه😁

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
نمیدونم حکمتش چیه ولی پسرای ما (کوردها) خیلی دخترای ترک رو دوس دارنتو فامیل چن مورد داریمپسره جونشم ...

دحترای ترک اغلب خیلی مطیع و شوهری و. زندگی جمع کنن اخه، به عبارتی زن زندگی ان

من خودم شمالی ام دوستای ترک داشتم همش به من میگن ولخرج و خوش گذرون، یه کم پولاتو طلا بخر پس انداز کن😁

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید