2777
2789
آره بعضیا زگیل دارن ولی فقط با آزمایش خون متوجه میشن اون خیلی بده میشه سرطان دهانه رحماینا میریزن بی ...

ویروسو که از بین نمی‌بره چه فایده من تبخال گرفته بودم میدونم ویروسش تو بدنم هست ولی زگیل ندیدم ترسیدم گفتی 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا نتونه ازدواج کنه. به نظرم تو ازدواج صداقت حرف اول رو میزنه. باید به طرف بگه.در ضمن این ویروس برای مردها خیلی خطرناک نیست که مثل خانمها

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید
بعدم 80درصد ایرانیا بهش دچارن

چرا الکی میگی توی ایران حدود ۱۰ درصد دچار زگیل تناسلی هستن برو دوتا منبع معتبر ببین 

اصلا همینطوری هم فکر کنی امار ندونی ۸۰ درصد امکان نداره به هیچ وجه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
چرا پس اینهمه میگن ارایشگاه ها میرین وسایل شخصی خودتون ببرین از اونجا استفاده نکنین جاهای لیزر میرین ...

چه ربطی داره تو خودت دلت میاد از وسایل بقیه تو آرایشگاه استفاده کنی مثلا بری آرایشگاه از حوله اونا استفاده کنی اینا برای بهداشت فردیه تو هیچ کتاب علمی ذکر نشده از طریق لیزر و استخر و...

اصلا فکر کن اگه به همین سادگیا قابل انتقال بود مثل کرونا همه باید میگرفتنش 

چه ربطی داره تو خودت دلت میاد از وسایل بقیه تو آرایشگاه استفاده کنی مثلا بری آرایشگاه از حوله اونا ا ...

نه استخر نمیگیره ولی ارایشگاه ولیزر میشه ببین چون بازم من چیزی که از بهداشت شنیدم وفیلم های اموزشی دیده بودم گفتم

تا جایی ک شنیدم بیشترین اسیب رو واسه زن داره ک در اینده احتمال سرطان رحم خیلی بالا میره  و زایمان هم طبیعی نباید انجام بشه ک بچه درگیر بشه 

در کل چ مرد چ زن اگه میبینن درگیرن اگه وجدان داشته باشن تا وقتی ک کامل درمان نشدن نباید ازدواج کنن