2777
2789
عنوان

اگه همسرخواستگارتون درخواست دوستی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 34 پست

دوستان پسر داییش قبلا خواستگار استارتر بوده 

اما استارتر ردش کرده و با دختر خالش ازدواج کرده 

یکساعت فکرکردم تا منظورشو فهمیدم 😐🤦😂

بنظرم نوتیف رو ندید بگیر  نه رد کن نه قبول 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐😐😐 فک کنم اکثر نی نی سایتی ها فارسیو تک ماده میکردن یا تجدید میشدن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
بیشتر ببینید
اره اره😂😂😂افرین دمت گرم

😄فقط من تو رو می فهمم😁

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه خواستگار داشته جواب رد داده اونم رفته دخترخاله اش گرفته حالا دختره (زن خواستگار) بهش درخواست داده ...

اهاااا

فک کردم میخاد زن دوم شه😂

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
یه خواستگار داشته جواب رد داده اونم رفته دخترخاله اش گرفته حالا دختره (زن خواستگار) بهش درخواست داده ...

درستش میشه زن خاستگارِ سابق

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

ولی بنظر من که که مشکلی نداره اگه خود آقا بود میگفتم رد کن خانمش که چه اشکالی داره🤔

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

این پسردایی شما مثکه دوره افتاده تو فامیل این نشد اون اون نشد اون یکی

من مثل داداش میدیدمش واقعا هیچوقت حسی بهش نداشتم چون با داداشمم دوست بود کلا هیچی

مشکلیم نداشت دیگه قسمت

من متوجه نشدم ینی بری هوو بشی یا جدا شدن؟؟

خواستگار سابقش الان زن گرفته

زنش ریکوئست داده به ایشون

حالا میگه نمیدونم تایید کنم یا رد کنم درخواستشو

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

اقا چند سال پیش خیلی ریکویست میداد من ردش کردم الان بچه هم دارن هم اسم پسر منه🫤

آهان پس ول کن نکنه خود آقا کرم ریخته باشه زنش بی خبر باشه😬کلا ندید بگیر

اره قشنگم💞شوهرامونم مثه همن🤕🤕🤕🤕

😂😂🙈