2777
2789

یه بار خونه یکی فامیلا شام بودیم سر سفره پسرشون که ۲۷ سالش بود جو گیر شد هر چی خاطره خنده دار از اول عمرش یادش اومدم تعریف کرد اخرشم نتونست خودشو کنترل کنه سر سفره گوزید

خدایا قبل از اینکه کم بیارم کمکم کن   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان یه جوگیری دیگه داشتم دو روز پیش اومدم با ماشینه اصلاح شوهرم دور موهامو مدل بدم نتیجش شد این هیچ ...

وای 😲😲😲😲😲😲😲

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
2803
اهان یه جوگیری دیگه داشتم دو روز پیش اومدم با ماشینه اصلاح شوهرم دور موهامو مدل بدم نتیجش شد این هیچ ...

تاتیااانا 😂😂😂😂😂

این تهش بود 

تسلیم

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

اوه کله خودته😲😲😲

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂
2804

دوران مدرسه وارد مدرسه که شدم از دور دیدم دوست صمیمیم با یه دختر درگیره جلوچشمام خون گرفته شد تازه هم ورزش رزمی میرفتم جوگیر 

دوییدم سمتشون و مثل تارزان جیغ میکشیدم تا رسیدم دختره هل دادم کوبیدم تو دماغش دختر ظریفی بود سریع دماغش خون افتاد یکی هم زدم تو سرش دوستم داد زد چیشده گفتم مادرنزاییده کسی باتو درگیر شه گفت داشتیم مچ مینداختیم 😟😖😒😒

خلاصه من موندمو بابامو مدیر و تعهد

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..

😱😱😱

طوری راجع به دیگران قضاوت نکنید که وقتی خلافش ثابت شد شرمنده شید😉
2805

ولی جوگیرترین حالتی که دیدم توعروسیا

موقعیکه آهنگ بری باخ منصور گذاشته میشه

یهو همه میریزن وسط خیییییییلی نافرم ونابلد آذری میرقصن😣😣😣😣😣😣😣😣

یعنی من ازخجالت دلم میخوادازتالاربزنم بیرون.......

آذری رقصیدن بلدی میخوادآخه بابا😓😓😓😓

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

هارلی میدوستمت 

عشقمی که باعث خنده هام میشی 

خیلی وقت بود از ته دلم اینجوری نخندیده بودم 

شوهرمم با خنده های من خندید 

اولش فکر کرد دارم گریه میکنم 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
2801