2777
2789
وای ی سری هم مامانم ماهیتابه تفلون خریده بودبعدمن تاحالاندیده بودم فک میکردم سیاه شده مامانم خونه نب ...

واااای بخدا از دست تو انقد خندیدم اشک از چشمام میاد بچمد داره بندری میزنه تو شکمم خاطراتت خیلی خوبن بازم بگو😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
منم منتظر بودم هری پاتر بیاد منو بگیره😆کلی هم دعا میکردم که خدایا درسته خارجیه ولی اگه تو بخوای میش ...

من عاشق ولده مورت بودم😐ولی با بلاتریکس ریخت رو هم😑بی لیاقتِ مگس😒

یه بار وسط یه عروسی مثلا میخواسم مثل این دخترا هووو بکشم بلد نبودم یه یه صدایی مثل جیغ کشیدم که یدفعه همه ساکت شدن بعد زدن زیر خنده الان که به اون موقع فک میکنم دلم میخواد برم قایم شم کسی نبینتم😂😂😂😂

وای ی چیزی یادم اومد ‌کوچیک بودم بعدیروز با بابام دعوام شد همش فکرانتقام بودم دوستشای بابام اومدن دم ...

😱😰😰

طوری راجع به دیگران قضاوت نکنید که وقتی خلافش ثابت شد شرمنده شید😉
سلااااام .سلااااااام عزیزم ...عاااشق خودتو تاپیکاتم ....

عزیز دلمی منم همینطووور 😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
2804
واااای بخدا از دست تو انقد خندیدم اشک از چشمام میاد بچمد داره بندری میزنه تو شکمم خاطراتت خیلی خوبن ...

ایشاالا همیشه بخندی خواهررررر من خیلی شیطون بودم همش دسته گل ب اب میدادم

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂

اهان یه جوگیری دیگه داشتم دو روز پیش اومدم با ماشینه اصلاح شوهرم دور موهامو مدل بدم نتیجش شد این هیچی دیگه تا چن روز دیگه اعزام به خدمت میشم 😂

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

یبار مریض بودم مادرشوهرم گفتن بیاابنجابرات شوربا بپزم

خلاصه شب رفتیم قابلمه شوربارو  آوردن سرسفره ومنم شروع کردم به کشیدن غذا......توشوربا کوفته بود......مادرشوهرم گفتن برامن دوتاکوفته بذار.....یهو من جوگیر نفهم گفتم وای نه مامان بخورین کوفته هاش کوچیکه😂😂😂😓😓😓😖😖😖😖

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
2805
یه بار وسط یه عروسی مثلا میخواسم مثل این دخترا هووو بکشم بلد نبودم یه یه صدایی مثل جیغ کشیدم که یدفع ...

😂😂😂😂

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
2801