2777
2789
عنوان

ماهی چقدر پول گوشت قرمز میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 115 پست
خب چرا میگی عین گشنه ها؟ خودتون بهشون بازدید میدین

میگم عین گشنه، چون رفتارش عین گشنه ها بود، گشنه بودن ایشون ربطی به بازدید من نداره، اگر هم میخوایی بگی چرا رفتی کلیپش رو نگاه کردی و... باید بگم اولا من اینستا رو هر چند روز در حد چند دقیقه نگاه میکنم، دوما نه کسی رو فالوو میکنم نه طرفدار کسی هستم و این کلیپ رو توو اکسپلور دیدم چون پیج های آشپزی و... رو نگاه میکنم و ایشون بنابر هشتگ هاش توو اکسپلور من بود

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ما ۵ نفریم البته یکیمون کلا گوشت نمیخوره میشه ۴ تا ولی از ۷ کیلو بیشتر گوشت میخوریم درست مرغ ماهی هس ...

با حساب کردن همونا گفتم آخه

البته جمعیت خانواده هم دخیله

من رو حساب ۲نفر بودن خودمون گفتم

مثلا من برای خورشت ۱۰تا تیکه گوشت میندازم

شما ک ۴نفرین رو نمیدونم

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
یعنی بغیر از ۵تا ۷ کیلو گوشت، ماهیچه و چرخی رو جدا حساب میکنین واسه یککککککک مااااه؟😐😐😐این مقدار ...

من اول ماه ۴ تا دونه مرغ، ۶ تا ماهیچه، ۳ کیلو گوشت گوسفندی و یک کیلو گوشت چرخکرده رو حدود ۹ تومن دادم چیزی ازش نمونده، میدونی ماهیچه که ۳ وعده بیشتر نمیشه، گوشت گوسفند هم با استخوونه ۶ تا بسته بیشتر نشد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
۷۰۰

پس واسه همین فک میکنی ۷ کیلو میشه 

۵ نهایت ۶ کیلو میشه 

ما کباب زیاد دوس داریم و اکثرا یک روز در میون غذا با گوشت درست میکنیم. 

بقیشم پاستایی ماکارونی مرغی چیزی 

ولی ماهی مصرفمون خیلی کمه چون خوشمون نمیاد 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید
نمیدونم والا

درست میگی من فکر کردم منظور گوشت مرغ و ماهی هم هست

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید
من اول ماه ۴ تا دونه مرغ، ۶ تا ماهیچه، ۳ کیلو گوشت گوسفندی و یک کیلو گوشت چرخکرده رو حدود ۹ تومن داد ...

یه تیکه گردن هم برا آبگوشت بود

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

بستگی به تعداد خانوار داره .. حداقل ۵ 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
بیشتر ببینید
من اول ماه ۴ تا دونه مرغ، ۶ تا ماهیچه، ۳ کیلو گوشت گوسفندی و یک کیلو گوشت چرخکرده رو حدود ۹ تومن داد ...

از وقتی گرون شده انگار وزنشم کم شده یه کیلو گوشت تقریبا پنج وعده میشه.اینم به شرط کم خوری

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

هیچوقت حساب نمیکنم چقدر خرج میکنیم چقدر مصرف برنج یا گوشت میشه درماه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید

نمیدونم

من از دوماه پیش ک گوسفند عروسیمون رو کشتیم هنوز گوشت داریم

چندکیلو هم گوشت گوساله خریدیم ک با گوسفندی قاطی کردیم واسه چرخی

۴تا هم مرغ گرفتیم(توطول این ۲ماه)

۵_۶تا هم ماهی

شاید شما خوش خوراکین

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
میگم عین گشنه، چون رفتارش عین گشنه ها بود، گشنه بودن ایشون ربطی به بازدید من نداره، اگر هم میخوایی ب ...

خب لفظ گشنه برام یکم عجیب بود چون بلاگرها کلا کارشون همین هست از روزمرگی هاشون میزارن و همه چیزشون کف اینستاست . حتی اگه یه تیکه مرغ سرخ کنن اول میکنن تو چش بقیه . من خودم اینستا رو حذف کردم. 

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید