2777
2789
عنوان

ماهی چقدر پول گوشت قرمز میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 115 پست
اخه ۵ تومن در ماه چیزی نمیشه که عزیزم گوشت کیلو یک تومنه دیگه تقریبا

سمت ما ک ۷۰۰

اخه من دارم ب این فکر میکنم خوردن ۷ کیلو گوشت تو یکماه خیلیه

هر روز هم ک گوشت قرمز نیس

ی روز ماهیه

ی روز مرغه

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما گوسفندشریکی گرفتیم یه گوسفند ۶۰ کیلویی کلا سهم ما شد ۴۰ بسته باجگرش

هر آدمی به اندازه خوراک خودش گوشت مرغ یا هرچیز دیگه ای می‌خره، اینکه اینطوری ویدئو گذاشته بود برام عجیب بود، توو ی کلیپ یک دقیقه ای هزاربار کلمه گوشت رو تکرار می‌کرد 

من اینستا خییییلی کم سرمیزنم، شاید هر چند روز ده دقیقه اینستا رو نگاه کنم، شاید توو اینستا این چیزا طبیعی ه اما برا من خیلی عجیب بود 

این سواالا رو اینجا نپرسین چون سبک زندگیا متفاوته . الان یکی میگی ۵ کیلو یکی میگه دروغ میگی و... گی ...

تقریبا داره بو دعوا هم میاد کم کم 😂😂

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
اگر ماهیچه و چرخ کرده هم به همراه گوشت بخری بیشتر هم میشه

یعنی بغیر از ۵تا ۷ کیلو گوشت،  ماهیچه و چرخی رو جدا حساب میکنین واسه یککککککک مااااه؟😐😐😐

این مقدار گوشت واسه یکماه خییییلیهههه

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
۷کیلو میشه

مگه سمت شما کیلویی چنده؟؟ اینجا تقریبا یه تومنه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید
وای گوشت چرخ کرده متنفرمگوشت فقط راستهچرخ کرده هم تا قبل گرونیا چیز خاصی نبود این بلاگره چه تازه به ...

داشت توضیح می‌داد من دوبار گوشت رو با پنجره فلان چرخ کوش، چرخ میکنم 

انگار گوشت قرمز ی چیز نایاب ایشون فقط دارن و ما بلد نیستیم چطوری چرخ کنیم و استفاده کنیم 

ی اشزپ این حرف رو بزنه من خیلی هم استقبال میکنم اما نمیدونم چرا انقدر از بلاگرها که تیم چیزا رو منتشر میکنن زورم میگیره 🤣

سمت ما ک ۷۰۰اخه من دارم ب این فکر میکنم خوردن ۷ کیلو گوشت تو یکماه خیلیههر روز هم ک گوشت قرمز نیسی ر ...

ما ۵ نفریم البته یکیمون کلا گوشت نمیخوره میشه ۴ تا ولی از ۷ کیلو بیشتر گوشت میخوریم 

درست مرغ ماهی هست ولی فقط گوشت واسه خورشت اینا نباید حساب کرد که 

آبگوشت چلوگوشت کباب کوبیده اینا غذاهایی که هر ماه درست میشه و خیلی گوشت میخواد درست کردنش 

من یه رون گوسفندی میگیرم تقریبا ۳/۴ تومن در میاد، دو ماه داریم البته ما دو نفریم و بیشترم خونه مامان ...

چه باحال 

من و شوهرم ۱۵ ماهه برنج خیلی به ندرت میخوریم؛همش هر روز یا دارم گوشت میپزم یا مرغ یه روزم کوکو ؛خیلی ...

چه خوب 

حتما خوش هیکل تر هم شدین 

دیروز ی کیلیپ دیدم، ی بلاگر عین گشنه ها ی کلیپ گرفته بود که ی گوسفند خریدیم، فلان بسته گوشت چرخ کرده ...

خب بسته داریم تا بسته   بعضی خونه ها بستشون یکی دو قاشق  نمیشه   ی خانم بود همیشه میگفت امروز برای ۲۰ نفر غذا پختم وای خسته شدم ده نفر مهمون دارم منم دلم میسوخت      بعد ما رفتیم خونشون قابلمه هاشو رو گاز دیدم تعجب کردم ۸ نفر بودیم دوتا قابلمه کوچولو یکیش پلو یکیش خورشت بادمجون  سر سفره دو تا دیس که هر کدوم ی ذره برنج توش بود هر خورشت خوری برای دونفر دو تا دونه بادمجون ی ملاقه آب و دو تکه کوچولو گوشت  سر سفره ۴تا مرد بودن و ۴تا خانم خلاصه یکی ی کفگیر کشیدیم بایکم خورشت همه گرسنه بلند شدیم بعدم باقی غذا رو ریخت تو قابلمه گفت اینم غذای شبمون  ساعت ۳ خداحافظی کردیم بعدم رفتیم فلافل خوردیم