2777
2789
عنوان

شوهرم جلوی خواهرم منو زد

341 بازدید | 24 پست

از دیشب تا پای سکته رفتم خواهرم دیشب اومدم موهامو به اصرار من رنگ کرد شوهرم باد کرد سر یک اینکه از شوخی من بهش دهن کجی کردم طرفم حمله کرد منوزدخواهرم اونجا شوکه شد به خواهرم گفت برو بیرون بی چشم و رو 

خواهرم گفت واقعا متاسفم که حرمت مهمون و نگه نداشتین بعد که خواهرم رفت دوبار اومد من بزنه با لگد کوبیدم به وسط پاش و صورتشو چنگ کشیدم و دعوا بالا گرفت مامانش اومد منو مقصر جلوه داد و داد و بیداد و ...

حالا خواهرم زنگ زده هرچی از دهنش در اومد بمن گفت دیگه نه بمن زنگ بزن نه دیگه خونمون بیا من از دیشب حالم خرابه 

اخه به این شوهر میشه گفت هم قبطه زندگی منو میخوردن الان با این کارش همه خواهرام با من قطع رابطه کرد هرکدومشون زنگ میزنن جفشم میدن 

شوهرمم دوست دارم بکشمش نکبت و 

واقعا ابرو واسم نزاشته اخه اخر سالی باید اینطوری بشه 

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا خواهرتون با شما قهر کرد؟ مگه شما چکار کردی؟

خواهرم بعد دوسال اومده بود خونمون جلوی اون گرفت منو زد بخاطر اینکه من بهش دهن کجی کردم

مگه از اومدن خواهرت ناراحت بود؟ خواهرت حق داره آدم یه جا بره که کمک کنه بهشون بعد براش برن تو قیافه و بهش فحش بدن بیرونش کنن واقعا زور داره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
خواهرم بعد دوسال اومده بود خونمون جلوی اون گرفت منو زد بخاطر اینکه من بهش دهن کجی کردم

خب اخلاق شوهرتو میدونی چرا جلوی مهمونی که اومده برات کاری انجام بده اینحوری میکنی

شوهرت ب خواهرت توهین کرد! خواهرت تو رو مقصر میدونه! خواهر بود این جور رفتار نمیکرد و از تو ناراحت نم ...

واقعا درد خودم کم بود اینم اضافه شد

باید به اون نر خر زنگ میزد و باهاش برخورد می‌کرد و پشتت در می اومد ....

باید دید اونجا که شوهرش به خواهرش گفته بی چشم و رو از خونه من برو بیرون ایشون پشت خواهرش درومده ازش عذرخواهی کرده بابت رفتار شوهرش 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی