2777
2789

💚 آقا امام سجاد (علیه السلام) فرمودند:

مردمانی که در زمان غیبت مهدی (عجّل الله تعالی فرجه) به سر می برند و معتقد به امامت او و منتظر ظهور وی هستند، از مردمان همه زمان ها برترند، زیرا خدایی که یادش بزرگ است به آنان خرد و فهم و شناختی ارزانی داشته است که غیبت امام برای آنان مانند حضور امام است.

📚بحارالانوار، ج۵۲، ص۱۲۲

تعجیل در ظهور آقا امام زمان علیه السلام صلوات💚

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

االلهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم🌼💚

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم🌼💚

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

رهبرعزیزززززززم جانم فدایت تاظهور حضرت مهدی تا پای جان کنارت هستیم ان شاالله 🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اللهم عجل لولیک الفرج 

رهبرعزیزززززززم جانم فدایت تاظهور حضرت مهدی تا پای جان کنارت هستیم ان شاالله 🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بیشتر ببینید

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

بیشتر ببینید

موثرو کارا

یکیش به فکرم رسیده 

ما خدارا قادر به شناختش نیستیم مگر از طریق اسما و صفات

وامام رانیز به خاطر پایین بودن سطح درک و قوه عقلیمون و کدر بودن درون. از خدابخواهیم امامش رابه مابشناساند از طریق دعای معرفت 

و پخش دعای معرفت کوتاه

اللهم عرفنی نفسک فانک ان لم تعرفنی لم اعرف نفسک اللهم عرفنی حجتک... 

از اقای ابراهیم افشاری صاحب کانال مهدویت 

موثرو کارایکیش به فکرم رسیده ما خدارا قادر به شناختش نیستیم مگر از طریق اسما و صفاتوامام رانیز به خ ...

خیلی قشنگ💚 الهی به دعای آقا امام زمان علیه السلام حاجت روا بشی💚

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌
سلام خواهر. نوشتید سوال بپرس ازت سوال دارم پیشنهادهایی برای تبلیغ امام در محافل زنانه بین نوجوانها و ...

میشه مثلا جلسه های چند نفری با حضور یه شخص آگاه به موضوعات مرتبط با آقا امام زمان برای گفتگو در مورد تقا برگزار کرد؛ این برا مواقعی که افراد وقت آزاد داشته باشن خوبه؛ 

یا میشه کارگاه های هنری برگزار کرد، که توشون مثلا بچه ها بیان در مورد آقا نقاشی بکشن و ماماناشون هم حضور داشته باشن

یا هدیه دادن کتابای کوچیک مهدوی، دعا های فرج یا نماد های تزئینی مرتبط با آقا

تو همین نی نی سایت هم میشه تاپیک های کوچیک یا بزرگ مهدوی زد🌸

من تازه دارم به اهل بیت رو میارم الان سوال برام پیش اومد امام سجاد از کجا متوجه شدن امام زمان غیبت م ...

سلام قشنگم خوبی؟💚

اولین نفر از ائمه ما، پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله بود؛

ایشون از همه مسائل آینده از جمله غیبت آقا آگاه بودن. چون ایشون به عنوان خاتم النبیین مورد لطف ویژه خدا بودن و دانش و آگاهی ویژه ای به ایشون عطا شده بود که شامل آگاهی از آینده بود. پیامبر اکرم تو احادیث زیادی به اینکه یکی از نوادگانش (آقا امام زمان علیه السلام) به اراده الهی غیبت میکنه اشاره کردن و این دانش آگاهی از آینده هم بعد از ایشون به خواست خدا به امامان منتقل شد.

اگه سوال دیگه ای داری حتما بپرس🌸

سلام قشنگم خوبی؟💚اولین نفر از ائمه ما، پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله بود؛ایشون از همه مسائل آینده ...

خیلی ممنونم عزیزم بعد میشه به این حدیث ها استناد کرد چون من مطالعه که کردم میگن بعضی از احادیث الکی و جعلی هستن 

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم😔😔😔😔

دورتون بگردم من هرکی امضاموخوندبرا شادی روح ابجی کوچولوم یه فاتحه بخونه اجرتون باالله اسمش مبینا😔مبی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگتو ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی.

بیشتر ببینید
من تازه دارم به اهل بیت رو میارم الان سوال برام پیش اومد امام سجاد از کجا متوجه شدن امام زمان غیبت م ...

پیامبراکرم پدربزرگ گرامی مولا😍

دورتون بگردم من هرکی امضاموخوندبرا شادی روح ابجی کوچولوم یه فاتحه بخونه اجرتون باالله اسمش مبینا😔مبی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگتو ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی.

بیشتر ببینید

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

تورخدا برای بچم دعا کنین امروز واکسن ۱۸ ماهگی رو زدم زود خوب بشه تبم نکنه عوارضیم نداشته باشه مرسی 🙂🤲

اللهم عجل لولیک الفرج 💙💚💛

《♡اللهمَ صَل َعلی مُحّمَد وآلِ مُحّمَد وَعَجِل َفرَجَهُم ♡》