2777
2789

شوهرم مدام میگه خواهر ۱۳ سالت بزرگ شه شوهرش رو میزارن رو سرشون خونوادت.میگه مامان بابات مهریه قبلی تو رو میخورن در حالی ک اینجور نیس 

میخوام بهشون بگم اگ من اسم دخترتون بیارم سکوت میکنین؟شوهرم دنبال حق و حقوق منه اول نصف خونه باید ب نام من بزنه طبق عقدنامه بیاد بزنه مهریه هم حق زنه بیاد بده.از خدامه شوهر خواهرم انقد خوب باشه ک خونوادم بزارن رو چشاش

واینکه مادرشوهرم ی بار گف تو خواستگارات فلان بودن مامان بزرگت برات دنبال خاستگاری بود من اومدم تو رو برا پسرم گرفتم.میخوام بگم من با پسرتون دوس بودن یا پیداش کردم ک این حرف رو زدین

واینکه هر وقت دعوای شدیدی شده من خونوادم جریان گذاشتم چون دست بزن داشت و خشونت.حالا مادرشوهرم گیر داده میگه نباید از زندگیتون کسی خبر دار باشه در حالیکه ماجایی بریم اول مادرشوهرم خبر داره جای مغازه بریم چیزی بخریم چای و اینا اون خبر داره .نمیدونم این مورد رو چی بگم ک با حرفام قاطی نکنن..

شوهر و مادرشوهرمم چن بار گفتم کسیبا خانواده شما در ارتباط نیس خونوادت میرفتن سفر کربلا چرا کسی نیومد بدرقه ساعت ۶ صبح! درحالیکه خونوادم مث خودشون ی کار کنن زنگ نمیزنن همه جا جار بزنن سرشون تو لاک خودشونه‌ اما خب روز قبل همه اومدن برای خدافظی مادرشوهرم هم بهم گفته میبینی پیش مامانت خواهرشوهرهاش نیس نکنه میخوای مث مامانت زندگی کنی....!چی بگم 

اگ حاضر جوابی و حرف حق بلدین پایین اضافه کنین بگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دارین هی حرف از خانواده هاتون میزنین از این ور دارین زندگیتونو خراب میکنین 

بجایه بحث با مادرشوهر بشین با شوهرت حرف بزن بگو برای اینکه زندگیمون حفظ بشه دیگه کاری به خانواده هایه هم نداشته باشیم اسمی از هیچکس نیاریم

وقتی گفت مادرت و خواهرت فقط نگاش کن پاشو برو دنبال کارات سکوت کن چون این یاد گرفته چطوری حرصت بده یه مدت میگه ببینه حرص نمیخوری ول میکنه

دارین هی حرف از خانواده هاتون میزنین از این ور دارین زندگیتونو خراب میکنین بجایه بحث با مادرشوهر بشی ...

صدبار باهاش حرف زدم..دیدی چیا نوشتن داد میزنه می‌ه خونواده من من چیکار کردن😵‍💫😵‍💫

خودشم مدام از خانواده من میگه

خب شوهرت در مورد شوهر آینده خواهرت اینجوری میگه معلومه خودش میخواد اینجوری باشه . بگو تو اخلاقتو درست کن آدم باش تو رو هم میزاریم روی سرمون ! با دست بزن و دهن لقی و حرفای مفت جات اونجا نیست! 

به مادرشوهرت هم برای خواستگاری بگو همه مادرشوهرها از این توهمات دارن و پسرشونو  از عروسشون بالاتر میبینن . اما خب واقعیت چیز دیگه اس! یا بگو چشمای پسرتون و خودتونو که نبسته بودم .میتونستید نیاید منو هم بدبخت نکنید والا. 

برا حضور خواهر شوهر کنار مامانت بگو اهان پس عمه های( اسم شوهرت) هر روز ور دل تونن؟؟ باشه خوش باشید با هم . 

یا ببین موقعیت چجوریه از عمه های شوهرت تعریف کن بگو شوهرم عمه های خیلییی خوبی داره  منم دوسشون دارم ولی من  ازش محرومم !! اینجوری یکممم حرصم میخورن 😀