2777
2789

دیشب جاریم زنگ زد گف خونه ای میخوام بیام گفتم آره .یهو در زدن بعد در باز کردم سلام گفتم و تعارف گفتم ماشالله چ زود رسیدین چون تازه زنگ زدین فک نمیکردم زود برسین.مادرشوهرم ن گذاشت ن برداشت با لحن بد گف مگه خونه کسی بری باید قبلش زنگ بزنی...منم گفتم ن منظورم این بود با اینکه پیاده بودین زود رسیدین....خودش ک والا همیشه بی خبر عین جت ظاهر میشه ساعت ۹ صب ده شب! 

ی بار اومد خونمون من حموم بودم در زد نفهمیدم بعدش بهش گفتم قبلش زنگ بزمین قبل اومدن تا این همه راه پیاده نیای باز زبرگردی .نمیدونم چرا حالیش نیس چجوری بفهمونم....چجوری بحث رو باز کنم ک بگم چی بگم

چقد بی ادب بدم میاد یکی سر زده بیاد خداروشکر کسی سر زده خونه ما نمیاد اصلا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد بی ادب بدم میاد یکی سر زده بیاد خداروشکر کسی سر زده خونه ما نمیاد اصلا

بخدا چیکارش کنم یک پررو یی هس خب بی شرف خونه ی من اومدی بزار از راه برسی بعد بلبل زبونی کن

.

بخدا چیکارش کنم یک پررو یی هس خب بی شرف خونه ی من اومدی بزار از راه برسی بعد بلبل زبونی کن.

حالا چیزیم بگی میگه خونه تو نیست خونه پسرمه.ادمی که انقد پروهست شما هرکاری کنی نمیفهمه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

میگفتی نه کی گفته باید قبل رفتن به جایی زنگ بزنیم همینجوری عین 🐄 باید سرمون رو بندازیم پایین و ماو ماو کنان بریم تو خونه مردم😑

من 10 ساله ازدواج کردم تو این 10 سال حتی یکبار مهمان بدون هماهنگی قبلی خونم نیومده 

اگر هم تا پشت در اومده باشه در رو روش باز نکردم 

همین دیشب دو تا از خانم های همکارای همسرم ساعت 8 شب اومدن در خونم من توی دوربین دیدمشون و هیچ واکنشی نشون ندادم رفتن

یک ساعت بعدش زنگ زدن گفتن اومدیم نبودی؟ 

گفتم چرا بودم منتها چون منتظر کسی نبودم اون ساعت همسرم هم شبکار هستند اصلا نیومدم پشت در ببینم کیه ببخشید

انشاالله دفعه بعد با هماهنگی تشریف بیارید شرمنده تون نشم😊

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Pain🔥You made me a believer

حالا چیزیم بگی میگه خونه تو نیست خونه پسرمه.ادمی که انقد پروهست شما هرکاری کنی نمیفهمه

بخدا قسم بیشترین دلیلی ک نمیخوام بچه دار شم مادرشوهر فضولمه میدونم بچه بیاد بیشتر عذاب میکشم

چن سری درو روش باز نکن ..هی حرفتم تکرار کن چ نفهمن مردم...داداشم ۲ساله عروسی کرده بقران مامانم ۲بار خونشون نرفته چ برسه بیخبر

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
بخدا قسم بیشترین دلیلی ک نمیخوام بچه دار شم مادرشوهر فضولمه میدونم بچه بیاد بیشتر عذاب میکشم

درسته کاملا حق داری ولی بخاطر اینک اون بده از شیرینی بچه دار شدن نگذر گلم