2777
2789
عنوان

شوهرم ‌پیش خانوادش باهام بد رفتاری می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 56 پست

آخخخخ شوهرمنم همینه

تاپیکاموبخونین میفهمین

ماهمش خونه مادرشوهرمیم اونجامیخوابیم

من خسته شدم یه کوچه فاصله داریم چندروزمیمونیم یه شب خونه ایم بازچندروز غذاهم بایدبپزم اینجاشوهرم راحته من باچادر

خب منم دلم برای مامانم تنگ میشه

دلم میخوادبرم خونمون چیکارکنم هرچی میگم دعوامیشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بشین باهاش حرف بزن بگو من واقعا خیلی ناراحتم که اینجوری بر خورد میکنی 

حالا برعکس من یکی دوبار تو جمع با شوهرم بد رفتاری کردم حالا نه اونجوری مثلاً یه حرفی زدم که نباید میزدم بعدش اومدیم خونه نشست با من حرف زد گفت که خودتو بزار جای من بنظرت کار درستی کردی میومدید خونه حرف می‌زدیم ....گفت یبار من باهات این کار و کنم خوبه یا نه بعد دیدم رایت میگه دیگه تکرار نکردم

آخخخخ شوهرمنم همینهتاپیکاموبخونین میفهمینماهمش خونه مادرشوهرمیم اونجامیخوابیممن خسته شدم یه کوچه فاص ...

ما هم اونجا میخوابیدیم پشیمونم.خیلی سبک میشه آدم

برای خودت کاری درس کن ورزش برو بگو کلر دارم نمیام

پس فردا میگن عروس بی،کار و بی هنره پلاسه خونه ما

مرد و زن نداره، هر کی ازدواج میکنه، مغز خر خورده.

برای همین اکثرا نا راضی هستند بعد ازدواج.

کاش ازدواج نبود، انقراض بود.

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

مسافرتتونم باهم میرین

کلا۳سالونیمه ازدواج کردیم اخلاق خانوادگیشون همینه محبت میکنن خوردخوراک میدم باهمه امامن دلم میخوادمستقل باشیم شوهرم به اجبارمیگه بایدبریم اونجا

مسافرت باهم نرفتیم خداروشکرهنوز البته یه روزه رفتیم

باشوهرم کلایه باررفتیم میافرت کربلااونجاهمممممشش به فکرخریدلباس برای خانواده خودش بود

بااینکه من حساسیت به خرج ندادم اماخیلی خیلی دلم شکست ومیشکنه هنوز

کلا۳سالونیمه ازدواج کردیم اخلاق خانوادگیشون همینه محبت میکنن خوردخوراک میدم باهمه امامن دلم میخوادمس ...

من توی حیاطم بعدپنج سال باهم بودن جداشدم البته بازم توی حیاطیم مسافرت نمیتونم تنهایی بریم شده برام ارزو

ما هم اونجا میخوابیدیم پشیمونم.خیلی سبک میشه آدمبرای خودت کاری درس کن ورزش برو بگو کلر دارم نمیامپس ...

بخدامیگم هزاربهانه میارم همش میگم خونه کاردارم

مهمونی دارن چندروزجلوتربایدبریم بخوابیم روضه دارم همینتورالانم خونشونم کارم بایدانجام بدم پابپاشون