2777
2789
عنوان

از اردیبهشت تا الان‌ یه ریییییز

320 بازدید | 19 پست

نذر و چله و دعا خوندم که خدا دوقلوهامو که اردیبهشت سقط شدن مجدد بهم بده البته این بار سالم و صالح...

شش ماه بعد سقطم باردار شدم همون ماه اول

و همونجور که دعا میکردم تولد امام جواد تست دادم خیلی امید داشتم خلاصه

اما الان رفتم سونو دوقلو نبود حالا اون به کنار حتما لیاقتشو نداشتیم

طول سرویکسم کوتاهه و همین یه دونشم معلوم نیست چی میشه..

حالم خیلی بده..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حکمت های خدارو دست کم نگیر ، من و تو مو میبینیم و خدا پیچش مو ......

درضمن همین ک راحت باردارشدی یعنی خدا صداتو شنیده و اینبار فرصت مادرشدن بهت داده

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
حتما حکمتی بوده که دوقلو نشدهان‌شاءالله که سالم و سلامت بغلش میگیری💕

آره انشالله همین یه دونه سالم بیاد و پرونده بچه تو خونمون بسته شه.. خیلی خسته ام برای اینکه دوتا بچه داشتم کلی سختی کشیدم به نسبت توان و بدنم

اصلن درکت نمیکنم این چ درخواست عجیبیه اون ی چیز بود تموم شد رفت بعدی و بچسب ان شاء الله صحیح و سلامت ...

داغشون خیلی سخت بود تا یک ماه شب و روز گریه میکردم

خیلی ذوقشونو داشتم..

الهی🥲🥺

اشکالی نداره فدات شم

ایشالله یه بچه ی ناز و خوشگل رو بغلش کنی 

اگرم دیگه باردار نشدی و خواستی بزای این بچه ای که توی دلت هست یه خواهر یا برادر بیاری

میتونی به فرزندخواندنی

ما خواهرمون رو از پرورشکاه آوردیم 

خیلی ناز و خوشگله 

چشمای مشکی با مزه های بلند

موهای مشکی حالت دار

۵ سالشه 

از بچگیش خودمون بزرگ کردیم 

ولی من خودم بورم❤️😘

بارداری دو قلو وحشتناک سخته و پر ریسکبعدشم سخته بخدا خدا دوست داشته گاهی چیزی رو دویست داریم که واقع ...

آره میدونم خیلی خطرناکه خودم زخم خورده شم..

اما تو زندگیم واسه هیچ خواسته ای انقد دعا نکرده بودم

به همه اماما و و خیلی از شهیدا و.... رو زده بودم

داغشون خیلی سخت بود تا یک ماه شب و روز گریه میکردمخیلی ذوقشونو داشتم..

قطعا خیلی سخت بوده 

ولی اینم بپذیر دنیاس و هزارتا بالا و پایینی 

خودتو قوی کن 

هنوز نیومدن اینجوری میکنی

فردا روز بچه دار شی با کوچیکترین مریضی میخوای خودتو بکشی و ب بچه هات یاد بدی ضعیف بودن و... 

مگ تواولین مادری ک بچش و از دست دادی اخریشم نیستی 

قوی باش

خوشگلم اگ طول سرویکست کوتاهه همین که یکی هست خوبه چون واقعا نگه داشتن دوتا سخته برای رحم منم بارداری اولم یه دونه بود تو ماه پنجم از دست دادم دومی سرکلاژ شدم استراحت مطلق دو ماه تو بیمارستان 

سوره حجرات رو بخون از چوب درخت ازگیل برا خودت گردنبند بساز بذار گردنت میگن از سقط جلوگیری میکنه اگ می تونی قفل کمر هم انجام بده اگ هم میشه بگو برات سرکلاژ دوبل انجام بدن ببین چی میگن 

ان شاءالله دامنت سبز بشه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید