2777
2789
سلام مامانا لطفا بگید در هفته چند ساعت خانواده خودتون اعم از مادر و پدر و خواهر و برادر بچه تان را می بینند چند ساعت خانواده شوهرتان؟ من و شوهرم سر این مسئله اختلاف نظر داریم قرار گذاشته ایم به عرف جامعه عمل کنیم. من می گویم بچه ها خانواده مادرشان را بیشتر می بیند. اومی گوید مساوی باید باشد.
خانواده من رو بیشتر میبینیم چون راحت تریم بیشتر خوش میگذره و من وابستگی بیشتری دارم تا همسرم به خانواده خودش و متلک بارونمونم نمیکنن ولی خانواده خودش یکی دو بار بیشتر باشه شاید بعضی ها بخوان پررو بازی در بیارن مادرشم راضی نمیشه زیاد جلوی ما پذیرایی کنه البته نصف سال اینجا نیستن راحت راحتیم
بچه هم بیشتر جاییی رو دوست داره که محبت بیشتری ببینه که مادر و پدر من اصلا قابل مقایسه با کل خانواده همسرم نیستن از بس دوستش دارن اونم اونا رو ترجیح میده شما نباید تو این مساله دخالت کنید ببین نینی گلت هر جا راحت تره بهش خوش میگذره اونجا ببرش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من فکر می کنم این حرف رو نباید به شوهرت بگی که باید بیشتر خونه ما بریم یا شما . بلکه باید هروقت نیاز هست و می تونی به هر دو طرف سر بزنی . اما اگر خواستی بیشتر بری خونه مامانت بچه رو بهونه کن و بگو باید مامانم کمکم کنه .
یا مثلا بگو مامان خودم بیشتر کمکم می کنه تا مامان تو . تازه شاید این حرف باعث بشه یه کم از مامانش بخواد که از بچه بیشتر مواظبت کنه .

به نظر من فرقی نمی کنه که بیشتر بچه رو خونه مادر شوهرببری یا خانواده خودت
ببین بچه با کدوم یکی از اینها راحت تره و بیشتر بهش خوش می گذره.
مهم اینه که بچه جایی بره که خوشحال بشه و اطرافیان باهاش بازی کنند و بهش محبت کنند حالا چه خانواده خودت باشند چه خانواده شوهرت!!!
بچه من بیشتر خانواده شوهرمو میبینه چون خونشون به ما نزدیکتره.
البته اگر مادرشوهرت در نگه داشتن بچه کمک نمیکنه وضع فرق داره طبعا مامانی که بچه کوچیک داره جایی بیشتر میره که توی نگه داشتن بچه کمکش کنند تا یک کم خستگی در کنه.
به نظرم این جور چیزها قاعده و قانون و عرف نداره.
عمر دو بایست در این روزگار
در هفته یکروز خانواده خودم یکروز هم خانواده شوشو

مهم اینه که از وجود هر دو خانواده نهایت لذت و استفاده رو ببره بقیه اش حاشیه اش که خودمون واسه خودمون بخوایم سوژه درست کنیم و از یکی دیو بسازیم

اگر ما با کسی مشکل داریم به فرزندانمون چه ارتباط داره که از الان تخم کینه رو توی دلهای پاکشون پرورش بدیم
خدایا،مرا آن ده که آن به