2777
2789
عنوان

تجربه سفر خارجی

35 بازدید | 3 پست

آه از این دنیا و این زندگی. و عدالتی که گفته میشه هست ولی من در اِشِل های بزرگ اصلا نمیبینم و هیچ درک نمیکنم.

حالا این حرفم چه ربطی به عنوان داشت؟😃

شنیدم یکی از فامیلامون رفته تایلند و به این فکر میکنم که سفر خارجی چقدر چیز دوریه برام در حال حاضر...

کلا واس همینه از اینستاگرام بیزارم و نصب ندارم.چون نمیتونم روحیمو حفظ کنم. و اینجوری نیستم که انگیزه بگیرم.اتفاقا تو فکر هااای عمیق، خیلی عمیق غرق میشم و دچار سوال های بنیادی میشم.

هرچی از دلتون میاد بگید شماهم . تجربه سفر یا نظرتون راجع به عدالت و اختلاف طبقاتی و...

هرررچی

عزیزم .. انشاالله شما هم سفرهای متعدد خارجی میرید به زودی ❤️❤️ چرا نری؟ عزیزم

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

انشالله عزیزم.تا ببینم چی پیش میاد.بهترین ها تصیبتون🩵

فدات بشم .. انشاالله امسال پر از نیکی و خوشبختی باشه براتون 💚✨️ ممنونم همچنین

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
بیشتر ببینید