2777
2789
عنوان

معلما و اولیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 43 پست
با زبون بی زبونی خدا حافظی کن معلم پسرم گفته من مجبورم بیام ولی شما اگه دوست نداشتین اشکالی نداره ...

کلاس دومن چیزی نمی‌فهمن 

نمی‌دونم بقیه چی گفتن به بچه ها نیومدن ولی من هر چی میگم غایب نمی‌زنم براتون نمیفهمن،🤣🤣

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که 15 اسفند تعطیل میکردیم یکی از بچهها فحش میزاشت هرکی بیاد مدرسه ، دیگه هیشکی جرعت نمیکرد بره

اینا بچه ن ایتدایی

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
کلاس دومن چیزی نمی‌فهمن نمی‌دونم بقیه چی گفتن به بچه ها نیومدن ولی من هر چی میگم غایب نمی‌زنم براتون ...

🤣🤣🤣به نماینده مادرا بگو  

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
اره اینجوری‌میگنمن عمل کردم واس همون

بلا دوره 

اخه شنبه دیگه واقعا مسخرست حالا مهاونمون خیلی با شخصیته گفت نمی‌خواد بچه ها نمیان اگه اومدن خودم میرم سر کلاس 

منودوستام ک بامعلم هماهنگ کردیم بچه هامونو از دوشنبه نفرستادیم هرکیم توخیابون میبینیم میگیم بچتو نفرست واقعا معلماهم گناه دارن کاروزندگی دارن یکی ازمادرامیگفت من تاروزاخرمیفرستم میخوادبمونه خونه چکاردوستداشتم خفش کنم

بلا دوره اخه شنبه دیگه واقعا مسخرست حالا مهاونمون خیلی با شخصیته گفت نمی‌خواد بچه ها نمیان اگه اومدن ...

اره دیگه از همکارا پرسیدم گفتن مدیر خودش گفت از شنبه دیگه نیاین

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
بیشتر ببینید
خانم معلم شنبه تا جمعه یک هفته می شه .عزیزم شما چرا

اخه نصف بیشتر بچه ها نمیان من راضیم همه بیان طبق روال درس بدم ولی کلا دوم نمیشه بگی خودش میخونه من پریمو بدم باید همه باشن 

بعد فقط شیطوتا میان

خواهرمم اولیا دانش اموزاش اومده بودن مدرسه ازش تشکر کرده بودن همه ازش راضی بودن 

بعد مدیر مدرسه ب خواهرم گفته بود یه روز زودتر مرخصی بهت میدم خواهرمم گفته لازم نکرده بخایی تا سی ام هم میام با این تشکر کردنت 😅😅😅😅

منودوستام ک بامعلم هماهنگ کردیم بچه هامونو از دوشنبه نفرستادیم هرکیم توخیابون میبینیم میگیم بچتو نفر ...

بخدا با زبون روزه حالا منتی نیست حقوق میگیریم ولی خب این شیطوتا واقعا انرژی نمیزارن مخصوصا شیفت عصر 

😂😂😂😂

سلام جانا یه ترفند از منه معلم یادبگیر همیشه دوسه روز مونده به تعطیلی عید براشون امتحانو کوئیز بزار 😉

البته بهت بگما دخترابیشتر میان مدرسه که توخونه تکونی کمک نکنن😃

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤