2777
2789
عنوان

معلما و اولیا بیاین

382 بازدید | 43 پست

کلاس من بیست نفر اومده کل مدرسه کلاساشون پنج شش نفر 

،🤣🤣🤣

از دانش آموزم شانس نیاوردم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

جالبه شیطونای کلاس همه اومدن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

😂😂😂😂

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من مرخصیم😂

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
بیشتر ببینید

یه کلاس من خیلی قشنگ و قاطع گفتن سه شنبه هم میان🙂

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

بیشتر ببینید
من مرخصیم😂

من‌گفتم‌شنبه نیام‌مدیر میگه جایگزین بزار فک کن

از بس دوست داشتن

نمیخواااام

قابل توجه اونایی که فکر میکنن دبیر عاشق چش ابروشونه‌ تا ۲۸ ام میرن 😂

دقیقا 

با زبون بی زبونی خدا حافظی کن  

معلم پسرم گفته  من مجبورم بیام ولی شما  اگه دوست نداشتین اشکالی نداره بمونید خونه به مامانتون کمک کنید ثوابش هم بیشتره 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
ما دیروز مدرسه تعطیل شد حتی معلم ها مدیر هم رفتن کسی نبود ماهم امتحان داشتیم

خدایی از شنبه دیگه زوره امروز قابل تحمله

من‌گفتم‌شنبه نیام‌مدیر میگه جایگزین بزار فک کن

اره اینجوری‌میگن

من عمل کردم واس همون

بیشتر ببینید