2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره ناموسا میخوام آدم شم خسته شدم🤐😔

😁😁پس بسم الله برو ب خودت ثابت کن چند مرده حلاجی

فقط اگه زیر قولت بزنی باعث میشه اعتماد بنفست کم شه هاا!!

چون تو ب خودت قول دادی میخای اراده کنی کم کنی اگر زیرش بزنی ب مروز باعث میشه نتونی ب خودت اعتماد کنی و اعتماد بنفست کم میشه 

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
😂😂😂هرچی باشه میخوامت🤤مهم نیس

آخ جیران سر صبحی دیوونم نکن ب اندازه کافی تو این زندگی کوفتی مشکل هست تو بدترش نکن.  😂😂

حالا ک اینطور شد مهم نیست چندسالمه هرچی تو بگی من همون اندازه ام 😂❤

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
جوووون چه نازیییممم میکنههه🤤سگ سیبیله من

وقتی اونجوری تخمه میخوری و خیره میش بیشتز دستو پامو گم میکنم ی آرامشی دارن چشات ک توشون گم شدن اسمم یادم رفته چه برسه سنم..رحم کن