2777
2789
عنوان

رل زدن

92 بازدید | 13 پست

دوستم سینگله و میگه چطوری با یکی آشنا بشه و بعدش باهاش ازدواج کنه ؟؟ و چه جاهایی بره که راحت پیدا کنه؟ لباس چی بپوشه ؟؟جاهایی بگید تو تهران که پولی نباشه 

من ک سه سال طرف دنبالم بود ی سال رل زدیم گذاشت رفتتازه آشنا هم هستاخه چطوری با کسی ک تو کوچه خیابونه ...

خب پس سینگل به گور بمیره ؟ خب دلش میخاد ازدواج کنه بیشتر اما توی خانواده خواستگار نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی کلی شد که عزیزم

همه  جا میشه اشنا شد

مجازی 

کتابخونه 

کافه

محل کار 

دانشگاه

پوششم که فرقی نداره

ازدواجم بستگی داره همه روابط ب ازدواج ختم نمیشه که

به نام خداوند رنگین کمان ، نبوده چِنین و نمانَد‌ چِنان🌈

خب پس سینگل به گور بمیره ؟ خب دلش میخاد ازدواج کنه بیشتر اما توی خانواده خواستگار نداره

خب بنظرم بره جاهایی مث کتابخونه و جاهایی برای خرید کتاب 

یا جاهایی ک مردم میرن بیشتر میدوعن و ورزش میکنن

آدمای سالم اونجاها میان

خیلی کلی شد که عزیزمهمه جا میشه اشنا شدمجازی کتابخونه کافهمحل کار دانشگاهپوششم که فرقی ندارهازدواجم ...

همه ی این جاهارو میره بجز دانشگاه که نمیتونه بره و محل کارش که زنونه س

خب بستگی به شخصیت طرفه الان ک همش شده بدن نمایی مردام ک دنبال دخترای تو پرن کافی لباس چسب و اندامی ...

بدبخت مثل گاو میخوره اما لاغره و اسکینی و اهل بدن نمایی ام نیست 😅

همه ی این جاهارو میره بجز دانشگاه که نمیتونه بره و محل کارش که زنونه س

خب اگه بخواد پیش بیاد میاد دیگه

زمان بده ب خودش

یکی بالاخره خوشش میاد ازش

یا ایشون خوششون میاد

خب اگه بخواد پیش بیاد میاد دیگهزمان بده ب خودشیکی بالاخره خوشش میاد ازشیا ایشون خوششون میاد

والا ۲۳ساله کسی حتی ینفرم خوشش نیومده ازش اونم تو اوج جوونی

والا ۲۳ساله کسی حتی ینفرم خوشش نیومده ازش اونم تو اوج جوونی

ای جان

میاد بالاخره

ی وقتی ک ادم توقعشو نداره

فقط باید تو اجتماع باشه و خوب بگرده