حقیقتش ما پنج شش سالی هست نتونستیم سفر بیایم شمال ولی امسال تصمیم گرفتیم بریم
خصوصا وقتی با برادر بزرگترم همسفر باشیم لااقل روزی چند میلیون پول غذای هشت نفرمون میشه
ویلا کم کم شبی چهار تومن
هزینه ی گشت و گزار هم که علاوه میشه
اصفهانم از بس ترافیک هست ما ماشینمون بیست و چهاری تو پارکینگ هستش حتی تو زمستون مگر به خارج از شهر بریم یا پیک نیک بریم
البته کوردم اما پونزده ساله ساکن اصفهان شدم
البته که اگر کل ایران برای مسافرت بیان اصفهان یا زمانی که تهران بودیم میومدن تهران جز خوشحالی برای ما چیزی نداشت
تازه اصفهان اگر بگم تمیز ترین شهر جهان دروغ نگفتم اما خب همون نوروز هم شهرداری همه ی تلاشش رو برای تمیزی انجام میده فوق العاده تو عید تلاششون زیاد میشه
ولی با اینحال هیچ وقت نشده بگیم چرا ترافیک میشه و مسافر میادو ... فقط میگیم الهی شکر کاسبا دوازده ماهو بیکار بودن لااقل الان چهار تا مسافر میاد
بعید هست از شمالیا همچین رفتاری
والا اگر میشد رزرو رو کنسل کنیم و میتونستم بقیه رو قانع کنم که چند روز به عید مقصد عوض بشه شاید اینکارو می کردم
چون رفتار بدی اینجا داره دیده میشه
کاش شمالیها بگن که همشون اینجوری نیستن دلمون خوش شه
اخه خب شمال بارون و دریا با هم هست و ب نظرم کسی برای دریاش نمیاد برای باروناش و نم هواش میاد شمال
جالب نیست اینجوری ادمو شوت کنید بگید برید جنوب
اینکه از هزینه ها گفتم حالا یکی مثل من سفر کم میره ولی خیلی خرج میکنه یکی هم زیاد میره و کم خرج تر پس مسافر رزقشو میاره
بالاخره محاله ادم اگه از خونش غذا ببره بتونه بیشتر از یکی دو روز باهاش سر کنه لابد بقیه ی سفر رو از رستورانا میخرن
در ضمن ما دوستهای شمالی زیاد داریم که از ترسمون نمیزاریم متوجه رفتنمون ب شمال بشن از بس که گیر میدن که باید بیاین خونه ی ما
وقتی هم میری انقققدددر عزت سر ادم میزارن که ادم خجالت میکشه
خلاصه که نکنیم اینکارو
یعنی چی چند ساله مد شده اینجا نیاین اونجا نیاین
من حقیقتش هنوز تو واقعیت با همچین ادمایی برخورد نکردم و فقط تو مجازی دیدم