2777
2789
عنوان

پریودی

47 بازدید | 19 پست

سلام 

من ۱۰ روزه از پریودیم میگذره چیکار کنم زعفرون خوردم تست و آزمایش خون رفتم منفیه چیکار کنم میترسم اونا هم اشتباه کنن ترشحات هم داشتم مخصوصا روزای پریودیم کسی میتونه کمک کنه توروخدا😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مدروکسی برای چی هست تثیر میزاره حتما؟؟؟

قرص هورمونیه گلم

من یه بسته میخورم بعد از دوسه روز پریود میشم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نه عزیزم شوخی میکنممباردار نیستی که از استرسه واسه همین عقب افتاده

یه لحظه داشتم سکته میکردم از همه چی بدتر شکم درد خفیف اذیت میکنه وقت دکتر گرفتم ۲۷ اسفنده تا اونروز نمیتونم تحمل کنم

یه لحظه داشتم سکته میکردم از همه چی بدتر شکم درد خفیف اذیت میکنه وقت دکتر گرفتم ۲۷ اسفنده تا اونروز ...

اگه مجردی یا عقدی از استرسه که اینطوری میشی

مطمئنم همش حس می‌کنی حالت تهوع داری یا همش شکمتو نگا میکنی ببینی بزرگ شده یا نه

ولی نترس هیچییی نیست بعدشم دلیل پریود عقب زدن همش این نیست که حامله ای که

من مجردم یه ماهه کامل پریود نشدم 

توهم وقتی پریود نمیشی شکم درد خفیف داری و اینکه روزانه چن تا بخورم؟

آره طبیعیه

شبی دوتا، یه ورق 10 تاس

5 شب میخوری بعد دوروز هم پریود میشی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اگه مجردی یا عقدی از استرسه که اینطوری میشیمطمئنم همش حس می‌کنی حالت تهوع داری یا همش شکمتو نگا میکن ...

عقدم ولی هنوز نامزدم😶 اره دقیقا خسته شدم همه هم یه حرفی میگه بیشتر نگران میمونم استرس میگیرم چون اولین بارمه پریودیم عقب میفته همیشه سر وقت میشدم یا حتی جلو مینداختم بعضی اوقات میشد ماهیی دوبار پریود میشدم 

آره طبیعیهشبی دوتا، یه ورق 10 تاس5 شب میخوری بعد دوروز هم پریود میشی

حتما حتما امتحان میکنم چون خیلی خسته شدم دیگ خدا شاهده دیگ کم کم میخام بشیمم فقط زار بزنم گریه کنم