2777
2789
عنوان

هیچ حسی نسبت به هیچی و هیچ کس ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 22 پست
همه ی این کارا شاید تو یه لحظه حالمو خوب کنه ولی بازم انگیزه و حسی ندارم و برگردم میشم مثه چندساعت ق ...

میدونم هممون مث همیم باور کن عزیزم شاید بشینی پای درددلامون بفهمی چقدر شرایط بدتری داریم  ولی شما تو حال بدت نمون سریع تغییرش بده حتا موقت 

خودتونم باید یه کمکی کنید. ورزشی. یا ثبت نام باشگاه. و دیدن برنامه گنج حضور باحوصله و نت برداری. عال ...

ممنون عزیز

تو فکر باشگاهم بودم اتفاقا 

ایشالا از سال جدید

اگه کمکم کنن بچه ها رو نگه دارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزتو فکر باشگاهم بودم اتفاقا ایشالا از سال جدیداگه کمکم کنن بچه ها رو نگه دارن

خواهش میکنم. باشگاه 60.70.درصد مشکلو حل میکنه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

خدا نکنه عزیزمحتما باید به روانشناس مراجعه کنمحتی هیچ ذوقی برا سال جدید ندارماصن حوصله بچه هامو ندار ...

کارای روزمره بشدت خستت کرده عزیزم. کاملا درکت میکنم. مسئولیت ها یهو میریزن روی دوش آدم. حتما به تراپیست مراجعه کن

تلاشمو میکنمامیدوارم زندگی به هممون روی خوششو نشون بده

الهی آمین فعلن که خودمون باید به داد خودمون برسیم وگرنه اوضاع بدتر میشه که بهتر نمیشه...گاهی کلیپای خنده دار ببین المی هم شده بخند و یا مدیتیشن انجام بده و مواردی که ناراحتت میکنه و یا موردتقاضات از خدا هست بنویس ان شااله دری از نور و عشق و دلخوشی به روت باز میشه به زودی زود