2777
2789
عنوان

کیا اصلا حال و هوای عید ندارن

278 بازدید | 20 پست

خیلی کسل کننده شده همه چی بازار که میری همه چی تکراری و خز شده تا میری یچیزی میخری تن همه هست اصلا حال آدم بد میشه لباسای مثلا ترند رو میبینه الان هم مد شده همه کت و شلواری شدن🤦‍♀️ نمیگم بده ها ولی اصلا جالب نیست که هیچکس خودش نیست همه عملا دارن به بهونه مد از هم کپی میکنن ‌، ماهی عید هم که آخرین باری که خریدیم یادم نمیاد نهایت همین سبزه درست کنیم تنها خوبی که عید داره بنظرم فقط همین تعطیلات مدارس هست 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم حسو حال عید ندارم 

این مدت خیلی بیمار بودم😔😔میترسم تا عید نتونم سر پا بشم💔💔باید چند جا بریم عید دیدنی 

برام دعا کنید لااقل بعد اینهمه مریضی آبروم نره تو فامیل

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

واقعا مسخره شده😐

قدیم عید بو داشت 

مردم خوشحال بودن 

الان کر دغدغه ی ملت مخصوصا خانوما شده رقابت وشم و هم چشمی توی عمل ها و کارای زیبایی🙄🙄

ژل و فیلر و چربی و تزریق و ......

همه مصنوعی 

قیافه ها شبیه هم 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
خب این چه ربطی به حالو هوای عید داره ؟؟!!!

ربط داره دیگه قدیما میرفتیم با ذوق و شوق لباس عید میخریدم خوشحال بودیم هی ذوق داشتیم ماهی قرمز بخریم سبزه عید رو واسه سیزده بدر گره بزنیم بریم گشت و گذار ولی الان دیگه اصلا هیچ چیزی جذابیت قدیم رو نداره فقط دنبال ترند سالیم

ربط داره دیگه قدیما میرفتیم با ذوق و شوق لباس عید میخریدم خوشحال بودیم هی ذوق داشتیم ماهی قرمز بخریم ...

من خودم به شخصه اصلا دنبال مد نیستم به خاطر همین درک نمیکنم اونایی ک تو این فازن 

بچه ها میاین تاپیکم نظر بدین  که کاری از قلم نیفته ؟   تاپیک یدونه مونده ب آخر     مرسی خوشگلا

اگر راهنمایی من برات موثر بود برام دعا کن به شغل و رتبه ای که میخوام برسم . متشکرم عشق بهت .

مگه سال‌های گذشته چطوری بود؟ربطی نداره .بلاخره سال نو میشه و کلی حس های خوب میاره با خودش

برای بعضیا فرق داره دیگه این تاپیک هم زدم واسه اونایی که مثل خودم حال و هوای عید نداشتن