2777
2789
عنوان

امیرعلی کودک اوتیسمی محفل

331 بازدید | 21 پست

با دیدن امیرعلی هر چقدر خدارو دوست داشتم حالا هزاران بار بیشتر دوسش دارم 

هر چقدر بهش اتکاء داشتم حالا بیشتر بهش تکیه دارم 

حالا بیشترترتر ایمان آوردم به توانایی خداوند 

خیلی عمیقتر حس میکنم کنارمه 

مهربونیشو خیلی بهتر لمس کردم 

چقدر خدا مهربونه،چقدر عادله 

خدایا مارو بابت همه ی غفلت‌هامون ببخش🤲💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسرتونن؟؟

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

خدا رو شکر عزیزم ..کدوم برنامه چند روز پیش  بیشتر توضیح میدید ؟

قران کلمه به کلمه نور است من خودم خوابی ک در مورد یکی از سوره های قرآن دیدم منو هزار بار بیشتر دلگرم کرد به قرآن .

التماس دعا 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بیشتر ببینید

خیلی تاثیرگذار بود نتونستم اشک نریزم 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید

مال امروزه یا همون اقا پسر چن روز پیش؟

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

بیشتر ببینید
پسرتونن؟؟

پسر 13ساله که مبتلا به اوتیسم هستن و قدرت تکلم ندارم و به هیچ صدایی واکنش نداره مدرسه هم نرفتن

قران و حفظ هست و موقعی که صوت قران پخش میشه  از روی قران همون صفحه رو میاره

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید
خدا رو شکر عزیزم ..کدوم برنامه چند روز پیش بیشتر توضیح میدید ؟قران کلمه به کلمه نور است من خودم خوا ...

@mahfeltv3 

تو ایتا تو این کانال گذاشته قسمتهاشو

فکر کنم پریروز بود از محفل پخش شد

من خودم تو ایتا دیدم برنامشو

پسر 13ساله که مبتلا به اوتیسم هستن و قدرت تکلم ندارم و به هیچ صدایی واکنش نداره مدرسه هم نرفتنقران و ...

بله هم باشنیدن ایه ی مربوطه،صفحه رو میاره و هم با شنیدن ترجمه ی ایه 

کار دائمیش هم گوش دادن به قرآن و ادعیه هس 

چقدر اشک ریختم با دیدنش🥺🥺🥺

@mahfeltv3 تو ایتا تو این کانال گذاشته قسمتهاشوفکر کنم پریروز بود از محفل پخش شدمن خودم تو ایتا دیدم ...

همون که مادر پدرشم کنارش بودن آره خیلی جالب بود ی ایکشو دیدم ...یعنی مادر زادی بدون اینکه یادش بدن پیدا می‌کرد آیات مبارکه  رو ؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بیشتر ببینید
خدا رو شکر عزیزم ..کدوم برنامه چند روز پیش بیشتر توضیح میدید ؟قران کلمه به کلمه نور است من خودم خوا ...

@mahfeltv3 

اگه ایتا دارید تو این کانال خلاصه ی برنامه شو گذاشتن تیکه تیکه 

واقعا محشر بود و حقا که تبارک الله احسن الخالقین