2777
2789
سلام دوستان عزیز من الان تازه رفتم تو هفته 17،پریروزا رفتم سونو گفت احتمال 96%دختره به نظر شما درسته؟چی کار کنم؟نمیدونم کی سیسمونی بگیرم؟کمکم کنید.ان شا الله نی نی همه سالم باشه.
خدایا ممنون که هستی و همراهمی! اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان نی نی , کمی صبر کن , هنوز خیلی زوده برای خرید . من دوقلو بار دارم نوزده هفتم هست اما جنسیتشون هنوز مشخص نیست تو سونوی ان تی دکتر گفت احتمالا پسرن ولی دکتر زنانم گفت حالا برای سیسمونی زوده بزار شش هفت ماهگی بخر .
خدای خوبم... به خاطر تمام نعمت هایی که به ما ارزانی داشتی تو را سپاس.
2805
سلام تانیا جان من سونوی ان تی را در هفته ی سیزده انجام دادم که دکتر گفت الان اصلامعلوم نمیشه ،حداقل یک ماه دیگه مشخص میشه من هم تازه فک کنم اولین روزی بود که رفته بودم هفته 17که دکتر عینکشو در اوردو با دقت نگاه کرد و گفت حالت پاهاش جوریه که خیلی مشخص نیست.بعد گفت 90%دختره....هنوز بیشتر حدود 96%دختره.من همه چیم شبیه مامان پسراس.هم لاغر شدم اصلا هم زشت نشدم.تازه قبل از حاملگی هم خیلی موز میخوردم.حالا واقعا تعجب کردم .به نظر شما چند درصد احتمال خطا وجود داره؟البته من از خدا فقط و فقط یه بچه سالم میخوام.فرقی نمیکنه چی باشه.راستی جفتم هم جلوس.میگین میاد بالا؟
خدایا ممنون که هستی و همراهمی! اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
سلام دوستان گلم
منم دکترم بهم گفته که مرداد نی نی به دنیا میاد اماخودم شک دارم..میشه بگید آخرین پریودتون کی بوده؟ من 23 آبان ارخرین دوره پریودم بوده؟!
سوسنوی ان تی رفتم گفت 13 هفته بودم..........الان با تاریخ سونو گرافی باید هفته 17 باشم!
راستی من باردرایه دومم هست و خیلی دوست دارم بدونم دخره یا پسر؟
برای 15 فروردین وقت سونوگرافی دوم رو دارم(:
من شکمم بزرگ شده.............میگن باردرایه دوم زودتر شکم معلوم میشه!
چو شقایق از دل سنگ برآ...
چشمک جون سلام.

27 مهر اخرین پریودم بود!الان با تاریخ سونو هفته 21 هستم نی نیم پسره سونوگرافی زایمانمو 2 مرداد زده.
مبارکت باشه چی دوست داری دختر یا پسر ؟من هر دو تاشو دوست دارم.
اشکال نداره بعد زایمان لاغر می کنی .
سلام چشمک جون، خوبی؟رفتی سونو؟ نی نیت چی بود .منم تو وضعیت شما هستم 21 آبان اخرین پریودیم بوده.ولی هفته اول اردیبهشت باید برم سونو.چرا دومین سونوگرافیته عزیزم؟ سونو زیاد دادن هم خیلی خوب نیست.
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***
سلام عسل جون خوبی ؟ خوشبختم از آشناییت.منم نی نیم آخر مرداد یا اوایل شهریور به دنیا میاد.راستی تحت نظر کی هستی؟ من میرم پیش دکتر توانایی. نمیدونی خوبه یا نه؟
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***
2810